Hae
Outi Karita

Aurinkoinen vai sateinen lokakuu

Sää on asia, josta jaksetaan usein valittaa, mutta harvoin hehkuttaa. Syksyssä on paljon kaunista ja nautittavaa. Jos mä saisin päättää niin elettäisi sellaista kevättä/kesää kokoajan, mutta kun meillä on nämä neljän vuodenaikaa niin otan irtikaiken positiivisen jota niissä on. Syksyssä kaunista on ruska ja jalkojen alla kahisevat suuret vaahteranlehdet. Syksy on myös sadonkorjuun aikaa, meillä on mm. marjoja antavat metsät.

Mitä pimeämmäksi illat muuttuvat ja mitä enemmän sade ropisee ikkunalautaan, niin sitä ihanampi on käärityä vilttiin teen ja suklaan kanssa… Syksyllä vedetään syyspopot jalkaan, joskus ihan kummparitkin, nahkatakille on taas käyttöä, joskus sateenvarjollekin ja ihanille ja runsaille huiveille. Mun syksyn värit on just ruskan värejä paljoltikin!

Oon itse lokakuussa syntynyt, mieheni syyskuussa ja Tiitin laskettuaika marraskuussa, kaikki siis ollaaankin syksyn lapsia ja tästä syksystä tekee kyllä Tiitin maailman tulo ihan parhaista parhaimman! En vain ole päässyt nauttimaan syksystä täysin siemauksin ulos, muttaei se mitään. Mä oon silti ihastellut jokapäivä syksyn kauneutta ja väriloistoa!

Aurinkoinen vai sateinen lokakuu?

Loppujenlopuksi asenne ratkaisee ja säästä viis, jokainen voi valita mielialansa ja elää joko sateisissa tai aurinkoisissa fiiliksissä!
Mä valitsen jälkimmäisen!

 Unohda pilviset päivät, 
mutta älä aurinkoisia tunteja.
Unohda hetket ikävät,
mutta älä hetkiä voitettuja.

Unohda virheet joita ei voi korjata,
mutta älä erehdysten tuomaa oppia.
Unohda epäonni joka täytyi kohdata,
mutta älä aikaa jolloin onni alkoi potkia.

Unohda päivät jotka olet ollut yksin
mutta älä kohtaamaasi hymyilevää kulkijaa.
Unohda suunnitelmat jotka eivät toimineet, 
mutta muista aina kantaa mielessäsi unelmaa.

2 kommenttia

  1. Mauma kirjoitti:

    Saanko kysyä et mitä mieltä sun mies on sun somemaailmasta kun kuvaat kaiken ja koko ajan oot puhelin kädessä kertomassa elämästäsi.

    • Outi Karita kirjoitti:

      Heh, mä oon tällä hetkellä paljon yksikseni ja silloin on aikaa kuvailla paljon, mutta en suinkaan ole puhelin kokoajan kädessä. Toisten seurassa kuvaan aikas vähän ja silloin myös puhelin on harvemmin kädessä. Itseasiassa toisten seurassa puhelin ihan unohtuu, koska mun mielestä on tärkeää olla läsnä ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.