Hae
Outi Karita

Baby Shower

Baby Shower, Vauvajuhlat, juhla tulevalle äitiydelle ja lapselle…
Sellaisilla mut ”yllätettiin” viime sunnuntaina <3

Kyllähän mä tällaisia juhlia toivoinkin ja siitä miehelleni mainitsin. Osasin kyllä myös odottaa, että tällaiset mulle jossain kohtaa järjestettäisiin. Vaikka päivä ei loppujenlopuksi sitten tullutkaan ihan yllätyksenä (kaikki ei osaa tarpeeksi hyvin salailla ja peitellä) niin silti sitä tunnetta on vaikea kuvailla kun tulee kotiin, joka on kauniisti koristeltu ja täynnä itselle tärkeitä ihmisiä kyykkimässä keittiön saarekkeen takana ja huutamassa yllätyyyyys! Itkuhan siinä tuli ja nauru! Nauru raikasi koko päivän täällä ja se ihana lämmön tunne minkä tämä juhla toi sen lisäksi että meidän kämppä oli kyllä kuin sauna 😀

Annetaan kuvien puhua puolestaan, ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa…

baby shower
KIITOS RAKKAAT!!!

One happy mama!

@outikarita

4 kommenttia

  1. Ida kirjoitti:

    Ihana masu! <3 Tsemppiä loppu aikaan! <3

  2. Petra kirjoitti:

    Ihanat kutsut! Näytät niin onnelliselta ?
    Petra
    http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.