Hae
Outi Karita

Syyskuu 2017 – kuinka kaunis olitkaan

syyskuu

Syyskuu, kuinka kaunis olitkaan?
Katso vaikka aikaa taaksepäin ja huomaa hetket ja kauneus.

Syyskuu oli omalla tavallaan rankkaakin aikaa kun saikkuilin oikeastaan koko kuukauden. Päivät oli aika pitkiä ja koin itseäni välillä melko yksinäiseksikin, siihen kun päälle heitti raskaushormonit, jotka herkistäneet entisestään niin johan tunteiltiin välillä aikalailla. Pieniä stressitekijöitä myös oli tän kodin suhteen, kun itse ei pystynyt tekemään asioita joita olisi jo aikapäiviä sitten halunnut saada tässä kodissa kuntoon ja sitten on vieläpä tää talon rappaus rassannut mun hermoja. Onneksi ne asiat rappausta lukuunottamatta lopulta saatiin kuntoon, vain vähän turhan pitkän kaavan kautta. Syyskuun alkupuoli oli sitä rankempaa henkisesti, mutta loppua kohden fiilikset nousi ja mieli rentoutui.

Noh, nyt lähdettiin ikävämmillä jutuilla tähän postaukseen, mutta ei syyskuu nyt pelkästään tuota edellä kuvattua ollut, edes se alkukuu vaan sisälsi myös ihania hetkiä ja ihanaa syksyn tunnelmaa myös! Tuli lounasteltua/kahviteltua muutaman kerran ystävien kanssa, varsinkin loppukuusta. Loppukuuta kohden oikeastaan syyskuu kokoajan parani monelta kantilta. Meillä alkoi yksityinen synnytysvalmennus, Maailma navassa, josta molemmat ollaan tykätty. Treffailin Porin marraskuisia. Meille tuli viikonloppuvieraita Espoosta ja me käytiin Espoossa juhlimassa ystävien häitä, joissa vietwettiin koko viikonloppu. Rikulla oli synttärit ja niitä juhlistettiin hyvällä ruualla ja kahvittelulla. Muutenkin hyvää ruokaa on tullut syötyä. Päästiin myös juhlistamaan yksiä viiskymppisiä. Syys- ja lokakuun vaihteessa alkoi mun mammaloma ja vietettiin kunnolla rentouttavaa parisuhdeaikaa Turussa Riksan kanssa syyskuun viimeisenä päivänä. Treffasin myös ensimmäistä kertaa Turkulaisen bloggarin Petran, Arkeen käteketty aarre blogin takaa ja ihan huippuihana ihminen onkin myös livenä!  Vauva ja masu on kasvanut ja raskaus edennyt jo aikas pitkälle. Paljon siis kaikkea positiivistakin ja voi kuinka kaunis syyskuu olikaan <3

Annetaan nyt kuvien puhua puolestaan!

syyskuu

syyskuu
 
 
 

Syyskuu – parhaat postaukseni
(siis omasta mielestäni)

Äitiyspakkaus 2017 ja mun suosikit

Isyyspakkaus isimiehelle

Raskausajan liikunta – faktaa ja omaa kokemusta

Sosiaalisen ihmisen yksinäisyys

Painonnousu ja kehonkuva kun viikkoja mittarissa 34

Seuraa mun juttuja myös instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *