Hae
Outi Karita

Hoitolaukku, mitä matkaan?

Hoitolaukku tuli ostettua jo kesällä eräällä Turun reissulla. Turussa on ihana kivijalkaliike nimeltä Oz Baby, jolla on myös nettikauppa. Itse tykkään enemmän shopata itse kaupoissa kun tilailla ja musta on kiva tukea pienyrittäjiä. Hoitolaukuksi valikoitui Babymel merkkinen hoitolaukku.

Hoitolaukku
Hoitolaukku

Siinä sitten myös mietittiin, että mitä hoitolaukkuun olisi hyvä varata ja samalla reissulla mukaan lähti harsoja, tutteja ja tuttipulloa. Laukussa oli mukana myös pieni matkahoitoalusta, näppärää! Tuteista ja tuttipulloista ei nyt vielä tiedä tulevatko käyttöön ja mussä vaiheessa. Kaikki vauvathan ei tuttia syö ja koska taas tuttipullo tulee aiheelliseksi niin sitäkään tiedä. Sen tiedän että äidinmaidolla pyritään menemään pitkälle ja mahdollisimman paljon tissin kautta, mutta joskus saattaa tulla tilanteita joissa iskä antaa pumpattua maitoa pullostakin. Aika näyttää…

Hoitolaukku

No mitäs muuta hoitolaukkuun tupataan pakkailemaan kun kylillä kuljetaan? Kertokaa mitä teiltä on löytynyt?

Varmasti vähän vaihtovaatetta ja vaippaa ainakin…

Tänään mennään taas shoppaamaan tuonne Oz Babylle, saas nähdä mitä tällä kertaa tarttuu mukaan ?

Tsekkaa myös

Kun tissit vaan kasvaa ja ajatuksissa jo imetys

Seuraa Instagramissa

@outikarita

10 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Nämä on näitä mielipiteitä jakavia juttuja. Itse en ole kahden lapsen äitinä ikinä käyttänyt erillistä hoitolaukkua. Kun olen lähtenyt kaupungille, niin olen ottanut itselleni isomman laukun ja sujauttanut varavaipan, pyyhkeet ja pullon pieneen pussiin sinne laukkuuni. Aion jatkaa tyylilleni uskollisena nyt kolmannen syntyessä. Mutta mutta…kyllä siellä kaupungilla näkee niitä ilmaisten vihreiden liberokassien nimeen vannovia…jaiks!!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Niin, eihän sillä loppujenlopuksi ole väliä missä kantaa tarpeelliset jutut mukanaan, kunhan jotenkin kulkee. Kukin tyylillään 🙂
   Nyt kun mietin niin multa olis löytynyt yksi isompi kassi johon ehkä olisi saanut tarpeet mukaan, mutta toisaalta tuossa hoitolaukussa on nyt näppärämmin lokeroita vauvan tarpeille 🙂

 2. Noora kirjoitti:

  Meillä marimekon laukku toimittaa nyt hoitolaukun virkaa. Sinne on aina pakattuna vaihtovaatekerta (body, housut, sukat), harsoja muutama, pari pientä pyyhettä, wet wipes paketti, pieniä roskapusseja, muutama vaippa, varatutit. 🙂 ja kaikkea on jo käytetty. Tyttö nyt 2kk.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Marimekon laukku onkin varmasti näppärä 🙂
   Itsellä ei oikein sellaista näppärääisompaa laukkua oikein olisi ollut valmiina. Tykkään kun tuossa hoitolaukussa on useampi lokero mihin jaotella tarpeet 🙂
   Niin ja kiitos tarvelistauksesta 🙂

 3. 2kk vanhan äiti kirjoitti:

  Puhdistuspyyhkeitä pepulle, tuttikotelo (onkohan kaikissa pakkauksissa vakiona?) ja itselle käsidesi.

 4. miltsu kirjoitti:

  mulla aina parit vaihtovaatteet, harsoja,pieni pyyhe, pyllynpesuliinoja, vaippoja, liivinsuojuksia itelle ja itelle vaihtopaita sekä jotain säilyvää välipalaa.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos vinkeistä ja tuo vaihtopaitavoikin kuulemma olla tarpeellinen ihan itsellekin 🙂

 5. Jonna // Tähtijoukko - blogi kirjoitti:

  Meillä oli etenkin alkuun monen monta tuttia, ne kun tuppaavat aina tippumaan kauppojen lattioille ja milloin minnekin. Toki tuttinauha olisi kätevä mutta meidän pikkuruinen aina suuttuu sille tuttinauhalle, jos se laitetaan 😀 Alkuun meillä pyöri sellaiset 7 tuttia, muutama kotona, muutama hoitolaukussa, muutama odottamassa keittämistä jne. Tutit on joko tuttikotelossa tai minigrip pusseissa olleet mukana.
  Mukaan otettava taitettava vaipanvaihtoalusta on ollut hirmu kätsy! Ensimmäisten kuukausien aikana meillä oli hoitolaukussa mm. läjä vaippoja, harso, vaihtovaatteita (pari bodya+housut+sukat), yksi tetra korviketta (jos nälkä yllättää kesken ajomatkan), tuttipullo, muutama lelu, kosteuspyyhkeitä + kuivaamiseen tarkoitettava pyllypyyhe.. Pidemmille reissuille meillä on ollut mukana myös sellainen paksu pehmeä peitto, jolla vauva voi makoilla lattialla. Niin ja lisäksi vieraille mentäessä on aina ollut jotain harsoja tai vastaavaa joilla voi vieraiden sohvat suojata puklulta.
  Sekä itselle liivinsuojia, vaihtopaita (aina joko maidossa / puklussa / nyt kiinteiden aloituksen jälkeen soseissa :D), vesipullo imetyshetkiin sekä muutama välipalapatukka.

 6. Susan kirjoitti:

  Meillä on pusseja käytetyille kestovaipoille, kosteuspyyheitä, vaippoja, smoothiepussi, pilttipurkki, lusikka, ruokaessu, Herra hakkaraisia, äitille prodepatukka ja vesipullo, Auran vesipullo, pari harsoa (toinen peppupesua varten), vaihtovaatteet, lelu, korviketetra, tuttipullo lämpösukassa ja vielä kaikki äitin kamat purkasta lompakkoon ja handsfreehen. Mä olen naimisissa hoitolaukun kanssa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.