Hae
Outi Karita

Mun aamujen todellisuus

Mä rakastan aamuja! Pitkiä ja rentoja aamuja! Nyt mä niistä voin nauttia! Sitä en tiedä, millaisia aamut tulee olemaan tulevaisuudessa kun Tiiti on syntynyt. Voihan olla, että aamut on silloinkin rentoja tai sitten voi olla että ne on kiireisiä ja väsyneitä. Sitä ei voi ennustaa, mutta kuitenkin uskon, että löydän tulevaisuudenkin aamuista niitä ihania juttuja ja odotankin sitä, että saan Tiitin kanssa viettää aamuja, on ne sitten millaisia tahansa!

Tällä hetkellä kuitenkin nautitaan tämän hetkisistä aamuista, tulevaisuus on mitä on, mutta tämä hetki elämää on tässä ja nyt!

 

Mä teen aamuni itselleni nautinnollisiksi, en somea varten kiillottele. Mä tykkään oikeasti laittaa aamulla kynttilät palamaan ja laittaa aamupalan kauniisti esille. Syödä pitkään, rentoilla ja lueskella blogeja. Aamupala on milloin mitäkin, riippuen fiiliksestä. Ennen sängystä kunnolla nousemista teen kroppaa avaavia ja venyttäviä harjoituksia 5-15 minuuttia, riipuen fiiliksestä. Välillä saatan tehdä youtubesta ohjatun aamujoogan. Rauhassa puuhailen omat aamurutiinini, napsautan usein radion päälle, teen aamupalaa, somettelen… Aamupalan jälkeen usein vielä rentoilen sohvalla Netflixin tai blogien/kirjojen parissa. Tää hetki onkin jo nyt mun ja Tiitin yhteinen hetki, mä rentoilen ja hän jamittelee masussa, se on ihanaa! Kotiaskareita tykkään myös hoidella usein aamupäivästä, sillä olen enemmän aamuihminen kaiken puuhastelunkin suhteen.

Yritä säkin löytää aamuista ne onnenhetket! On ne aamut sitten kiireisiä tai rentoja, niin ne starttaa meidän päivän!


 

6 kommenttia

 1. maikki kirjoitti:

  Aamut on kyllä parhaita 🙂 siksi arkenakin herään tunti ennen kuin tarvii töihin lähteä, että saa syödä puuron rauhassa blogien äärellä, vaikka tämä sitten tarkoittaakin 6 heräämistä

  • Outi Karita kirjoitti:

   Juu mäkin aina heräsin ennen töitä sen verran ajoissa, että ehti työaamutkin ottamaan rennosti 🙂

 2. tähtijoukko kirjoitti:

  Ihania juttuja, munkin mielestä on hyvä, jos aloittaa päivän kivasti. Silloin saa koko päivälle kivan positiivisen sävyn! 🙂
  Aiotko mahdollisesti joskus höpötellä instastoryyn tai tänne blogiisi kirjoitella ajatuksia tulevasta synnytyksestä? Se olisi mielenkiintoista! 🙂
  T: https://tahtijoukko.blogspot.fi/

 3. Susan kirjoitti:

  Mä olen sellainen aamutouhuuja! Herään virtaa lapaset täynnä ja haluan tehdä kaiken heti ?. Näihin tuli pikku stoppi kun Aura syntyi, mutta nyt kun likka on tarpeeksi iso olemaan repussa selkäpuolella, niin aamut ovat taas minun! Hän on aikainen tipu ja parin tunnin hereillä olon jälkeen laitan hänet reppuselkään. Siellä hän tuijottelee tekemisiäni kunnes simahtaa. Itse saan sillä aikaa tehtyä lounaat, välipalat, pyykit yms vähän niinkuin ilman vauvaa ??. Suosittelenkin opettamaan vauvan heti kantamisen maailmaan ?. Lisäksi kantamisen tuoman läheisyyden kerrotaan lisäävän lapsen motoristista kehitystä ja sosiaalisuutta. No meillä ainakin on toiminut ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Meillä onkin kantamiseen hankittuna jo yksi liina, trikoinen näin alkuun ja sitten on myös reppukin valmiina 🙂
   Pian pääseepikkuista sylittelemään ja kantamaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.