Hae
Outi Karita

5 x kosmetiikkavinkki syksyyn

Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi kosmetiikkavinkkejä täällä blogissa jakanut, mutta nyt tulossa vinkkivitonen!

Lumene Lähde- Kosteuttava ja raikastava kasvosuihke

Ihana tuote aamuisin suihkasta kasvoihin! Oon aina tykännyt aamuisin just tällaisista raikastavista kasvosuihkeista ja vesistä. Suihke on vielä must kaikista ihanin tällaisista tuotteista, raikastaa ja virkistää heti aamusta kasvoja ja samalla herätteleekin kivasti.

”Puhdasta kosteutta ihollesi hetkessä. Pohjoista lähdevettä ja koivun mahlaa sisältävä raikas suihke kosteuttaa päivän aikana. Voi suihkuttaa puhtaalle iholle ennen päivä- ja yövoidetta sekä myös meikin päälle päivän aikana.”

Clinique – Hydra super concentrate

Kosteutta antava seerumi kasvoille. Ihastuin tähän kun joskus sain sokoksella asioidessani pienen näytetuubin. Hetki sitten kävin ostamassa sitten ihan täyskokoisen putellin. Toimii todella hyvänä ja tehokkaana lisäkosteuttajana, imeytyy hyvin ja on kuitenkin tehokkuudestaan huolimatta kevyen tuntuinen. Käytän tätä lähinnä iltaisin yövoiteen alla ja tätä voi levittää ihan koko kasvojen alueelle, mikä itselle on todella mieleen. Silmänympärysiho kun varsinkin mulla vaatii ajoittain kunnon tehokosteutusta. Ja tämä tuote on todella riittoisa!!!

”Koostumukseltaan erittäin ohut vesigeeli. Tuote kosteuttaa tehokkaasti ohuesta koostumuksestaan huolimatta. Iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Öljytön. sopii kaikille ihotyypeille. Allergiatestattu. 100 % hajusteeton.”

Lumene – Valopisarat

Ihanaa kirkastusta antava tuote kasvoille. Muistaisin, että paketissa luki käytettäväksi kulma- ja poskiluulle. Itse sipaisen alaluomelle ja kulmaluulle kun haluan vähän kirkastaa katsetta. Kesällä tämä ei ollut itselläni käytössä, mutta nyt taas syksyn tullen jotenkin tuntuu kaipaavan välillä pientä kirkastusta. Tämäkin tuote on todella riittoisa!

Bodyboom – Kahvikuorinta

Sain joskus kesällä tämän pienen pussukan jostain. Avatessa heti ihana suklainen kahvituoksu. En ole säännöllisesti käyttänyt, mutta silloin kun haluan hemmotella aistejani suihkussa saunan jälkeen ja muutenkin hemmotella ja hoitaa ihoani vähän enemmän niin olen tätä etenkin reisiin ja pakaroihin käyttänyt. Kuorii ihoa ja tekee sen ihanan pehmeäksi. Senkin takia oon tätä aika harvakseltaan käyttänyt kun pussukka on niin pieni, tätä on pakko saada lisää!!!

”Olen kahvipohjainen vartalokuorinta, joka on valmistettu parhaasta kahvista ja luonnollisista raaka-aineista. Ainesosani taistelevat selluliittia sekä venymäarpia vastaan ja ennen kaikkea saavat ihosi näyttämään paremmalta kuin koskaan aikaisemmin.”

NYX Ultimate – luomiväripaletti

Nää värit jotenkin kiehtoi mua, osa on aika villejäkin eikä ainakaan vielä ole päässeet testiin, mutta muutama ihan arjen suosikki tästä on jo löytynyt. Nyxin tuotteissa olen huomannut todella hyvän pysyvyyden ja niin on nämä luomiväritkin hyvin pysyviä. Toinen iso plussa Nyxin tuotteissa on väripigmentti, jota on kyllä kiitettävästi.

Tällaisia vinkkejä tällä kertaa 🙂

Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai saitko vinkkejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *