Hae
Outi Karita

Isyyspakkaus isimiehelle

Meille kotiutui isyyspakkaus samana päivänä viime viikolla kun äitiyspakkauskin. Postilaatikossa oli miehelleni Kelan kirje, vai oliko se sittenkin minulta….

isyyspakkaus

Oikeutettu saamaan isyyspakkaus

Tosiaan meillä oli postilaatikossa alla oleva kirje (yläosan olen jättänyt kirjeestä pois henkilötietoineen)

Alkuperäinen kirje on hyvän ystäväni ja Sairaan kaunis maailma -blogin takaa olevan Marissan käsialaa, kiitos hänelle <3

Riku alkoi kirjettä lukemaan ihan totena, kunnes pääsi kohtaan, että isyyspakkaus toimitetaan tulevalle isille henkilökohtaisesti. Siinä kohtaa totesi,”ai, tää on joku vitsi”. Luki kirjeen ihan loppuun asti naureskellen ”se on nyt keksinyt hyvän vitsin”. Ei heti tainnut mies ymmärtää, että hänelle toimitetaan oikeastikin joku pakkaus 😀

Haettiin äitiyspakkaus ja tutkailtiin sitä, sitten isimies sai oman pakkauksensa 😉

Isimiehen isyyspakkaus sisältöineen

Isyyspakkaus ja sen sisältö kasvoi pikkuhiljaa kesän aikana ja kun vihdoin kaikki kokosin yhteen, niin totesin, että oonpas hankkinut aika paljon kaikenlaista. Jutut on hankittu sillä mielellä mikä olisi Rikun makuun sopivaa ja mille voisi olla tarvetta + vähän muullakin ajatuksella, rakkaudella koottu isyyspakkaus. On tuo mun isimies tämän kaiken ansainnut! <3

Kyllähän Rikun suosikiksi nousi  tuo teettämäni Isimies 2017 paita, joka alla olevissa kuvissa näkyy sekä edestä että takaa. Oon Rikua sanonut Isimieheksi siitä asti kun Tiitin tulosta tiedettiin. Valkoinen body ja sukat löytyi H&M:ltä ja samaa settiä on sitten meillä myös I <3 MOM body ja sukat, koska ne myytiin pakettina 😀 Jumpsuit löytyi facekirppikseltä ja ihastuin siihen heti! Autotarra on Poritiivareilta tilattu. Spinneriä stressihetkiin ja iloiset sukat jalkaan. Daddy-o shampoo löytyi Lushin liikkeestä. Isien kirja on ihan asiatietoakin sisältävä kirjanen hyvillä vinkeillä ja huumorilla höystettynä.


Saas nähdä miten isimieheltä tulevaisuudessa luonaa syöttämiset ja hammaspesut, mutta pientä hifistelyä halusin harrastaa. Näille eiihan heti käyttöä ole. Nuo ruokalaput on ihaniaja en olisi raaskinut muutenvain meille ostaa, mutta tää meni niinkuin lahjana… Lusikoissa sitten sitä Rikuntykkäämää hifistelyä, lusikan väri muuttuu, jos ruoka on liian kuumaa 😀 Hampupesuun myös isin ja Tiitiniltahetkiin välineet ainakin Tiitille 😀

 

Alla olevat jutut on sitten siihen hetkeen kun Tiiti on syntynyt, vähän asian juhlistamiseen, isimiehellekin eväitä sairaalaan ja energiaa myös, jota varmasti isimieskin tulevaisuudessa tarvitsee 😀 Papan vanilla stout olueen sain vinkin ystävältä ja ihan nimen takia juuri tuo olut. Konjakista Riku tykkää ja olisin ostanut semmoisen ihan pikkupullon, mutta niissä oli huono valikoima. Ei tuokaan konjakki nyt iso ollut ja saa sitten Tiitin synnyttyä juhlistaa asiaa konjakkilasillisella. Rikun makuun olevia herkkuja tosiaan sairaalakassiin. Isimiehen hyvinvoinnille miesten monivitamiinia ja jaksamiseen kahvia, jossa vähän enemmän kofeiinia 😉


Hih, tällainen isyyspakkaus täällä tuli koottua.
Onko muut kokoilleet tällaisia tai aikovatko koota,
mitä teidän pakkauksista löytyi?

Lue myös eilinen postaus äitiyspakkauksesta
Äitiyspakkaus 2017 ja mun suosikit

Meitsi Instagramissa
@outikarita

7 kommenttia

 1. Katariina kirjoitti:

  Ihana idea! ❤❤

 2. Marissa kirjoitti:

  Jee, kyllä näyttää isies onnelliselta 😉 super kivan paketin olit keksinyt! Kivoja juttuja, ihan varmasti Riku tykkäsi. Tuli ihan mieleen meidän vuoden takainen elokuu, kun avattiin pakettia täällä. tai siis Ville availi ihmeissään 😀
  Hih, taisin mäkin googlailla erilaisia ideoita silloin tuohon ”Kelan kirjeeseen” ja inspiroiduin monista blogeista. Kiitos maininnasta kuitenkin murmeli ?
  Kiva muuten se idea, että keräätte Tiitille oman laatikon johon säilöä aina jotain pientä. Voisikin miettiä samaa!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kyllä oli isimies iloinen ja yllätetty täällä <3
   Ihanaa yllättää toinen näin 🙂

 3. Susan kirjoitti:

  Meillä isyyspakkaus sai Hanneksen kyyneliin. Taisi osua nappiin ?❤️. Ihana pakkaus Rikullakin!

  • Outi Karita kirjoitti:

   On se niin ihanaa toista huomioida ja yllättää näin. Varsinkinkun raskausaika niin paljon keskittyy äitiin ja isälläkin on kuitenkin tärkeä tehtävä jo raskausaikana <3

 4. Paula kirjoitti:

  Juuri parhaillaan kokoamassa valmiiksi. 🙂 Ajattelin antaa tulevana isänpäivänä. Tosi kiva yllättää mies, kun ei varmasti osaa odottaa yhtään! Täytyy kuvata myös omaan blogiin, jos siitä joku muukin saisi inspiksen.
  http://www.kuippana.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.