Hae
Outi Karita

Äitiyspakkaus 2017 ja mun suosikit

Viime viikolla meille kotiutui äitiyspakkaus 2017 vuoden mallia tottakai ja sitä on kyllä ihasteltu ja hypistelty. Pian pääsevät pesuun ja lipastoon odottamaan pikku poikaa saapuvaksi. Olin jo ennakkoonkin nähnyt kuvia sisällöstä ja ihastunut valmiiksi jo pakkauksen värikkyyteen. Kirkkaat värit erityisesti oli mun mieleen ja myös kuosit oli todella ihania. On ihan mielettömän hienoa, että meillä Suomessa on tällainen etu, se on oikeasti iso etu! Itselleni oli päivänselvää, että otan pakkauksen. Jotenkin sitä halusin itse mielummin pakkauksen kuin rahaa ja olihan tämä kuin pieni joulu kun pakkauksen sai hakea, avata ja tutkia. Mun makuun kun menee myös monenlainen vaate, niin en ole ehkä niin tarkka tyylistä vaikkakin tän vuoden tyyli miellytti erityisesti värikkyydellään.

Aion säilyttää tuon laatikon Tiitin säilytettäville jutuille ja eräältä ystävältäni sain ihanan idean. Hän on säilyttänyt jokaisen lapsensa äitiyspakkauksen makuupussin lapselleen ja se tulee meillekin sujahtamaan Tiitin omaan boxiin, niin ihana makuupussi tänä vuonna pakkauksessa oli. Aika näyttää mitä tulevien vuosien varrella laatikkoon kertyy, mutta siitä tulee Tiitin oma laatikko.

äitiyspakkaus 2017

Mitä kaikkea äitiyspakkaus 2017 sisälsi

Tän vuoden äitiyspakkaus oli tosiaan väritykseltään aivan ihana ja kaikki niin sopivaa pojalle. Toki tytöllekin sopii, mutta monet ehkä mielsin enemmän poikamaisiksi. Äitiyspakkauksen laatikkokin on mun mielestä aivan ihana! Pakkauksella oli todella paljon kaikkeaja kiva, että kaikki ei ollut ihan vastasyntyneen kokoa. Ainoa mikä mietityttää on tuo toppapuku, on sen verran iso, että tulevana talvena taitaa Tiitille olla iso ja reilun vuoden päästä mahtaako mahtua…

Äitiypakkaus 2017 sisältö näkyy alla.

äitiyspakkaus 2017
äitiyspakkaus 2017
äitiyspakkaus 2017

Äitiyspakkaus 2017 ja äidin suosikit

Kyllähän sieltä pakkauksesta ne omat suosikit nopsasti nousi ja makuupussi oli ehdottomasti suosikkien joukossa, samoin tuo söpö pehmokoira. Vaatteissa tosiaan nuokirkkaat väritja raidat säväytti, ehkä eniten tuo sateenkaaribody. Housuista nuo tassunjälihousut oli ehdottomasti lempparit ja myös pakkauksen pipo oli todella ihana!

Äitiyspakkaus 2017 omat suosikit alla

äitiyspakkaus 2017
äitiyspakkaus 2017
äitiyspakkaus 2017
 

Mitäs muut äidit ovat tykänneet tän tai edellisten vuosien äitiyspakkauksista?

Samana päivänä kun tämä ihana äitiyspakkaus 2017 vuoden mallia meille kotiutui niin kotiutuipa myös isimiehelle oma isyyspakkaus. Seuraavassa postauksessa, heti huomenna pääseekin meidän perheen isimiehen isyyspakkaus esittelyyn, joten stay tuned!

Instagramissa @outikarita

 

10 kommenttia

 1. Minttu kirjoitti:

  Heippa. Olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi. Muutaman kerran päivässä käyn kattomassa, joko on uusi postaus tullut 😉 Itse hain tän vuoden äitiyspakkauksen noin pari viikkoa sitten. Rakastuin eniten tohon ihanaan toppahaalariin, makuupussiin, tassukuvioisiin housuihin ja leluun sekä pipoon <3 Itse en tykkää noista värikkäimmistä vaatteista, vaikkakin nekin söpöjä on. Tosiaan itellä melkein samat viikot menossa, kun sulla. Mulla LA on 14.11.-17. Millon sulla olikaan laskettu aika? Täältä "naapurikaupungista" sun kotikaupunkiin tulossa myös synnyttämään 😀 Tsemppiä loppuraskauteen! T: yksi innokas blogisi lukija, joka odottaa myös kuin kuuta nousevaa vauvan syntymää <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   HeiMinttu, onpa kiva kuulla 🙂
   Mehän saatetaan olla samaan aikaan synnärillä, jos mulla menee yli tai sulla tulee vähän ennen 😀 Mulla la 5.11.
   Onko siellä ensimmäinen tulossa vai onko jo aiempia lapsia?
   Hyvää loppuraskautta sinnekin, viikon vähenee kokoajan <3

 2. Tanja kirjoitti:

  Vuoden 2003 toppapuvussa oli ainakin todella ahtaat hihan- ja lahkeiden suut. Töppösten kanssa tuntui jopa puristavan ja meillä se jäi käyttämättömäksi äkkiä vaikka marraskuun vauva olikin.
  Toivotaan että ovat tuon parantaneet.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Harmi, ettei teidän pikkuiselle sitten sopinut…
   Mutta kenties jotain sopivaakin pakkauksesta löytyi 🙂

 3. Susanna kirjoitti:

  Ihanan värikkäitä ovat tosiaan. Meillä lapsi syntyi 2008, ja saatiin vielä vuoden 2007 pakkaus. Tuli niitä vaatteita käytettyä, mutta todella pliisut oli väritykseltään. En edes muista kaikkea tarkkaan mutta lähinnä vaaleaa beigeä vaatteissa, ja makuupussissa sekä toppapuvussa. Ostinkin kirpputorilta parin vuoden takaisen äitiyspakkauksen toppapuvun, jota tuli enemmän käytettyä kuin ”oman” äitiyspakkauksen pukua vaikka materiaali ei ollut niin laadukkaan oloista kuin siinä ”omassa”. Paljon tuli käytettyä myös edellis vuosien äitiyspakkauksien vaatteita, joita saatiin tutuilta. Niissä oli ainakin enemmän väriä, vaikka nykyisiin verrattuna hyvin pliisun värisiä nekin.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Tänä vuonna oli kyllä väriloistoa 🙂
   Se on kiva kun saa tutuilta kierrätettynävaatteita, mekin ollaan paljon saatu 🙂

 4. 2kk vanhan äiti kirjoitti:

  Minusta tässä pakkauksessa oli paljon kivan ja käytännölisen oloisia tuotteita. Kannatti valita! Omaan makuuni nuo aivan räiskyvimmät värit eivät kuitenkaan ole, mutta jokaiseille varmasti jotakin. Unipussi mukava uutuus. Ollaan ostettu pusseja pienemmässä koossa ja sopivat hyvin omalle futaajalleni?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kaikki eiaina tietty ole kaikkien mieleen, mutta onneksipakkauksessa oli muutakin kuin räiskyvää väriä ja ihana kuitenkin, ettäpaketin koit hyväksi valinnaksi ja sait paljon hyödyllistäkin 🙂

 5. Minttu kirjoitti:

  Ensimmäinen lapsi mullekin tulossa <3 Nyt eletään jänniä aikoja, kun vihdoin parin viikon päästä saan (toivottavasti) tietää vauvan sukupuolen 😀 sitä on odotettu jo kauan! Voi hyvinki olla että synnärillä nähdään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.