Hae
Outi Karita

Tanssilattialla tavattu mies

”Tanssi mun kanssa, tanssi tiukemmin,
niin kuin Pulp Fictionissa, mutta hurjemmin…”

Me tavattiin Rikun kanssa 14 vuotta sitten, en ole varma oliko tämän vai seuraavan päivän puolella. Oli yö, enkä katsonut kelloa, katsoin vain niitä sinisiä hymyileviä silmiä ja tummaa tukkaa, miestä joka tanssi mun kanssa.

Oonhan mä tästä enennkin kertonut, siitä miten tavattiin. Mun ei pitänyt tavata ketään, pitää vain hauskaa. Olin ollut kuukauden sinkkuna eikä ajatuksissa ollut parisuhde. Olin ekaa kertaa sinkkuna Porin yöelämässä. Noh, ainakin ekaa kertaa sinkkuna yökerhossa ja ekaa kertaa viihteellä täysikäisenä sinkkuna. Mä olin mun hyvän ystävän Marissan kanssa ja oli meitä jokunen muukin siinä. Mentiin DU nimiseen yökerhoon, jota ei enää ole kuin muistoissa… Siellä sitten oli muun porukan tuntemat kaksi nuorta miestä myös, Riku kaverinsa kanssa. Kun me lähdettiin Marissan kanssa tanssilattialle niin kuulin Rikun suostuttelevan kaveriaan myös tanssimaan. Jonkun ajan päästä meillä oli siinä miespuolistakin tanssiseuraa ja loppu onkin historiaa…

Niin, mun ja Rikun tarina lähti tuona yönä tuosta Porilaisesta yökerhosta ja se lähtikin heti vauhdilla käyntiin. Treffailua ja tapailua, seurustelua. Ei sitä koskaan sovittu tai kysytty ollaanko yhdessä. Meidän oli hyvä olla yhdessä ja suhde eteni ihan luonnostaan seurusteluksi, joka nyt jo on jotain niin paljon suurempaa, niin paljon koettu ja niin tiukasti kietouduttu yhteen…

Lue meistä myös postauksista:

Ei mun pitänyt tavata ketään

Lapsettomuus ja parisuhde

Ja me selvittiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.