Hae
Outi Karita

Pintxoviikko – Kierrellään ja herkutellaan ravintoloissa

Pintxoviikko

Pintxoviikko, kierrettiin tunnissa 5 ravintolaa ja maksettiin 10€ per pää!

Porissa ja Raumalla on tällä viikolla Pintxoviikko. Tällä viikolla, maanantaista perjantaihin eri ravintoloissa ja kahviloissa on pieniä pintxoannoksia iltaisin myynnissä 2 euron kappalehintaan ja me tehtiin Rikun kanssa tänään pieni kierros Porinkeskustan alueella. Paikat oli etukäteen julkaisseet oman pintxoannoksensa ja valmiiksi katsotiin sitten mihin voisi mennä maistelemaan eri annoksia. Kierrettiin lopulta 5 eri paikassa ja tein oman listaukseni näistä paremmuusjärjestykseen. TOP kolmoseen kuuluvat oli selkeitä valintoja, mutta järjestyksen valinta top kolmosen kohdalla ei ollut kylläkään helppo, sillä kaikki olivat hyvin maukkaita, mutta tämäkinvaakanainen sai lopulta järjestyksen päätettyä.

Pintxoviikko

Pintxoviikko

 1. sijan nappasi Amarillo söpöllä ja ruokaisalla miniburgerillaan. Tässä burgerissa oli makua ja vaikka koko oli hyvin miniluokkaa, oli se hyvin ruokaisa. Yllätävänkin iso pihvi noin pienessä burgerissa. Ruokaisuudellaan veti ykkössijantopkolmosen tiukassa kamppailussa!
  Drunk Onion: Miniburger chorizolla maustetulla pihvillä. Burgerin välissä myös olutmarinoitua sipulia.

 2. sijan sai Ravintola Galle, jossa syötiin ensimmäistä kertaa elämässä strutsia.
  Strutsin miekka: Strutsia, minttujogurttia, mansikkaa
 3. sijan sai Petra´s cafe, joka oli kyllä todella vahvoilla ja olisi voinut olla yhtä hyvin ykkönen tai kakkonenkin tässä top kolmikossa. Maukas ja ihana herkku!
  Muru: Vuohenjuustomoussea, marinoitua punasipulia, balsamicoa.
 4. sijan sai Blind Burger, josta muuten löytyy Porin parhaat burgerit! Tälläkertaa kuitenkin Porilaista limppua maukkaalla naudanpalvimoussella.
  San Blaind: Mallaslimppua, naudanpalvi moussea, marinoitua punasipulia ja rucolaa.
 5. sijan sai nyt Cafe Elba ja tämä oli valitettavasti aika selkeä. Ei huono, mutta ei kovinkaan maukaskaan.Tällä kertaa Elba, joka on yksi mun suosikkikahviloista ja aivan ihana viiniravintola jäi mauttomaksi…
  Pincho Barbabietola: Savupaahdettua punajuurta, tomaattisalsaa

Suosittelenko? Ehdottomasti!
Viime vuonna tämä järjestettiin ensimmäisen kerran ja silloin jäi välistä. Oli kiva, että nyt huomattiin ja toimeennuttiin kiertelemään.
Yrittäkääpä muuten lausua tuo pintxoviikko, mun mielestä kauhean vaikea sana 😀

Onko muita pinxtoviikolla jo käyneitä tai suuntaavia?
Olisi kiva kuulla omat suosikkinne 🙂

Koko Pintxoviikon kaikki paikat niin Porissa ja Raumalla annoksineen löytää klikkaamalla alta
Satakunnan viikon sivuille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.