Hae
Outi Karita

Back to work! Miten töihinpaluu sujunut?

Kesälomat on nyt lusittu ja vielä olisi 7 viikkoa äippäloman alkuun. Satunnaisia loma- ja vapaapäiviä saattaa tässä vielä tulla, mutta nyt ollaan töissä oltu kolme päivää. Alkuviikosta kipuja oli sen verran että mietein, että mitähän töihin paluusta mahtaa tulla. Kuitenkin töihin on ollut pehmeä lasku ja kroppa on jaksanutkin yllättävän hyvin. Kaikki lapset ei ole vielä lomiltaan palannut päiväkotiin ja elokuu onkin siitä kivaa aikaa töissä, että ryhmäkoko usein kasvaa pikkuhiljaa täyteen määräänsä.

Oon joka päivä myös joogaillut ja iltaisin rentouttanut ja venytellyt kroppaa, tehnyt myös joogatreenejä, en pelkkiä rentoutuksia. Nämä varmasti auttaneet kroppaa jaksamaan. Väsymystä on vähän ollut työpäivien jälkeen, mutta johtunee varmasti uudesta tahdistä. Ehtihän tuossa jo monta viikkoa olemaan rennolla tahdilla ja aikatauluttomuudella. Työmatka on onnekseni lyhyt, taittuu viidessä minuutissa kävellen.

Töissä on ollut kyllä kivaa ja piristävää olla. Kyllä mä niin tykkään päiväkotityöstäni lastentarhanopettajana! Toivottavasti nyt kroppa jaksaa mukana, mutta ehdottomasti sen ehdoilla mennään!

5 kommenttia

 1. Milli kirjoitti:

  Kiva että pääsit takaisin hommiin 🙂 Mulla keskeytyi työnteko yhtäkkiä viime viikolla selkä-
  ja lantiokipujen takia ja jouduin saikulle. Oon nyt 20+2 viikolla ja kasvava kohtu aiheuttaa vissiin nää kivut nyt, tätä ennen oon pystynyt olemaan normaalisti töissä. Mulle tuli tosi huono omatunto kun en pääse töihin, mutta sitten ajattelin sua ja sitä, että sulla oli mun mielestä hyvä asenne saikkuun, kropan ja vauvan ehdoilla mennään 🙂 tämä vauvan kasvattaminen on nyt se tärkein työ <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ymmärrän tuon huonon omantunnon, itselläkin oli kesällä ihan lusmuolo kun olin saikulla vaikka ei todellakaan tarvisi potea huonoa omaatuntoa tms.
   Voihan olla että sulla helpottaa ja kannattaa miettiä äitiysfyssäriä ja äitiysjoogaharjoitteita (YouTubesta löytyy paljon hyviä, Pregnant yoga haulla). Niistä voit saada hyvin helpotusta!
   Töitä kyllä ehtii tekemään! Äidin hyvinvointi vaikuttaa lapsenkin hyvinvointiin, joten ne vaan pää pystyssä etusijalle ?
   Ihanaa odotusaikaa sulle ❤

 2. milli kirjoitti:

  Mä yks aamu itseasiassa teinkin semmoisen joogavideon, minkä olit joskus linkannut tänne blogiin ja se oli tosi kiva! Joten kiitos paljon vinkeistä 🙂 Muutenkin sun blogisi on aivan ihana, meillä on muutenkin ollut samanlaisia kokemuksia samoihin aikoihin (lapsettomuushoidot ja nyt odotus + itse olen myös lastentarhanopettaja) niin ihanaa lukea itselle ajankohtaisista asioista noin ihanan positiiviselta ihmiseltä! Kiitos tästä blogista, odotan aina uusia postauksia innolla 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oi kiva että oot saanut vinkkiä, instastoryn puolella välillä myös vinkkailen noita eri juttuja ?
   Ja meillä onkin sitten paljon yhdistäviä tekijöitä.
   Ihana kommentti, kiitos ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.