Hae
Outi Karita

Somettajan salainen viikonloppu

Helposti ajattelee, ettei ole someen ja somettamiseen koukussa, mutta kyllähän sitä jollain tasolla on. Mä pystyn olemaan somettamatta kavereiden kesken ollessa ja usein se unohtuukin silloin. Mun mielestä ee oo myöskään kauhean kiva roikkua kännykällä eikä ole kiva jos toinenkaan roikkuu kännykällä silloin kun ollaan yhdessä. Jonkun jutun voi välillä jakaa yhteisestä hetkestä ja välillä haluaakin jakaa, mä kun tykkään muutenkin jakaa kaikkea positiivista ja juttuja mistä on tullut itelle hyvä mieli kaikenlaisten arjenjuttujen lisäksi. Oonhan mä aika kova somettamaan 😀 Mutta ehkä tarkkaan mua seuranneet on myös huomanneet sen, että kavereiden toisten kanssa viettäessäni aikaa ei tule jatkuvasti insta storyyn päivitystä. Jokunen hetki saattaa tulla ja jotkut hetket tulee usein jäljestäpäin kuvina. Oon aina ollut jo ennen somea kova valokuvaamaan kuitenkin, vaikka välillä hetkistä nauttiessa sekin jää…

Viime viikonloppunahan olin tuolla pk-seudulla ja se oli alkuun vähän salaista, koska siellä vietettiin hyvän ystävän, Marissan polttareita <3 Matkasin sinne kuitenkin jo päivää ennen ja kyllä kieltämättä välillä olisi tehnyt mieli somettaa jotain kivaa ja hassua, mutta mäpä juksasin somessa olevani ihan muualla kuin missä olin.

Nähtiin Monna ja hänen Emma tyttönsä kanssa ja puhuttiin siinä kummatkin, että olishan siinä ollut  kiva jakaa joku story pätkä ja laittaa heti treffien päätteeksi kuva. Näähän kun oli kuitenkin vähän niin kuin spesiaalitreffit, nähdään todella harvoin ja oikeastaan Monnan tyttöäkin näin ensimmäistä kertaa livenä. Somejaot sai kuitenkin odottaa ja kyllähän me siitä selvittiin 😀

Sitten meillä oli Petran kanssa illalla hauskoja hetkiä joista sitten läheteltiin edes miehillemme kuvatodisteita, mutta joista olisi tullut hauskoja pätkiä ja kuvia myös jakaa vaikka sinne IG:n storyyn, kuten kun mentiin kaupassa kaks pallomahaa kaksoskauppakärryjen kanssa kun muita ei löydetty… 😀

Muutenkin kun paljon somettelen, niin ajattelin, että jotain täytyy kuitenkin somettaa, koska ihmettelee se Marissa sitäkin jos en somettele yht´äkkiä ja kun yrittää arvailla sitä polttaripäiväänsä. Tällainen ”huijaussomettelu” sopi kuitenkin huijausyritykseksi ja ehkä osaltaan meni läpikin vaikkakin arvasihan se Marissa polttaripäivänsä monen jutun yhtälönä, mutta yllätyksiltä ei silti polttaripäivänä säästynyt ja meillä oli ihan sikahauska päivä, joka jatkui seuraavaan aamupäivään asti. Sittenhän ei tarvinnut enää olla somessa niin salainen, mutta ei sitä kyllä kovin ahkerasti tullut päiviteltyä siltikään. Oli niin paljon kaikkea muuta ja ihanien ihmisten, ystävien ja uusien tuttavuuksien seuraa <3


Välillä sitä ihmettelee, miten paljon toiset somettaa ollessaan ystäviensä seurassa. Kukin tyylillään, mutta itse en viihtyisi sellaisessa seurassakaan missä kokoajan roikutaan puhelimessa kiinni, ei silloin olla mun mielestä kunnolla läsnä siinä hetkessä. Vaikka siis olen jonkinmoinen someaddikti ja kova valokuuvaamaan ollut ala-asteikäisestä asti niin en kuitenkaan mielestäni kovin pahasta päästä 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.