Hae
Outi Karita

Ja me selvittiin…

”Kun valot sammuu niin sä kaiken näät. Kun valot sammuu niin sä valvomaan jäät. Suljet silmäsi ja hengität. Kyllä kaikesta sä vielä selviät. Joku voimas vei, vaik sä huusit ei. Tää on hulluuden highway. Avaat silmäsi ja hengität. Ehkä huomenna sä ymmärrät. Vielä elossa oot!”

-Haloo Helsinki – Hulluuden highway-

Puoli vuotta sitten…

Hulluden highway kolahti muhun ja Elastisen Tuulettaa biisistä tuli mun voimabiisi. En uskaltanut toivoa, mutta toivoin kuitenkin. Pistin itseäni iltaisin vatsanahkaani. Ei ollut päivää jolloin lapsettomuus ei olisi ollut mielessäni. 5.2. ei ollut poikkeus, se oli päivä muiden joukossa. Osasimme kuitenkin elää hetkessä kun, se on meidän vahvuus!

”En anna maailman lannistaa mua kuitenkaa vaan taistelen ja nousen aina uudestaan, ja tulee päivä taas kun voin vaan tuulettaaaaaaa.”

Elastinen – Tuulettaa

Tänään, puoli vuotta myöhemmin, 5.8.

Sisälläni kasvaa ahkerasti potkiva ja nyrkkeilijä poika, meidän Tiiti. Nyt on kolme kuukautta laskettuun aikaan, tänään alkaa raskauden viimeinen kolmannes. Olen onnellinen, onnellisempi kuin koskaan! En lakkaa ihmettelemässä, onko tämä kasvava maha oikeasti minun.

Tiedän, ettei Tiiti saanut alkua tarkalleen puoli vuotta sitten vaan viikkoa myöhemmin. En jotenkaan uskonut ensimmäisten kevyiden hoitojen auttavan. Olin valmistautunut että noita kevyitä hoitoja tehtäisiin se kevät, sitten alkaisi kesätauko ja pääsisimme seuraaviin hoitoihin, joita ajattelin toiveikkaammin. Niin monella hoitotaival on pitkä. En siis ajatellut puoli vuotta sitten, että olisin elokuussa jo pitkällä raskaana…

Mutta hei, me selvittiin yhdessä ja entistäkin vahvempia ja onnellisempina!

”Tuulimyllyjä vastaan, täällä taistellaan, viima hiuksissa viipyy hetken vaan”

-Stella – Häävalssi-

6 kommenttia

 1. Heini kirjoitti:

  Voi kyynel, oon kovin onnellinen teidän puolesta ja elän mukana. <3
  Meilläkin on lapsettomuushoidot (toista toivotaan) meneillään ja siksi kai menee niin tunteisiin nämä sinun jutut. 🙂

 2. Anna kirjoitti:

  Ihana pari ootte

 3. Susan kirjoitti:

  Tuli ihan itku kun tätä luki ❤️. Muistan niin hyvin miten onnellinen olin kun lopultakin raskaus koitti kohdalleni! Nauttikaa tästä ajasta kaikin voimin ?❤️

  • Outi Karita kirjoitti:

   Eihän sitä varmastikaan koskaan unohda kun teki sen positiivisen raskaustestin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.