Hae
Outi Karita

Heinäkuu, parhaat hetket ja blogipostaukset

Kun heinäkuu vaihtuu elokuuksi jatkan vielä tovin lomailua ja toivon, että kun loma loppuu pystyisin vielä töihin, toisin kuin heinäkuun alussa, jolloin saikkuilin.

heinäkuu

Olen ollut käytännössä koko heinäkuun lomalla, ainakin melkein… Ensin sairauslomalla ja sitten kesälomalla. Saikkuilut johtui liitoskivuista ja niiden takia onkin tahtia pitänyt hidastaa. Energiaa ja haluja tehdä vaikka mitä piisaisi, mutta nyt on ollut aika opetella ottamaan iisimmin ja hidastamaan tahtia. Ystäviä on paljon ehtinyt näkemään ja se onkin ollut yksi ihanimpia juttuja! Eiköhän kaikki kotonakin suunnitellut hommat joskus saada tehtyä, se on vaan ollut pakko pikkuhiljaa hyväksyä. Heinäkuu on siis ollut myös uuden opettelua, opettelua kestämään se ettei pysty ja ettei saakaan kaikkea sitä aikaiseksi siinä ajassa missä oli suunnitellut… enpä oo tainnut edes saada puolia niistä kotiskareista tehtyä mitä olin lomalleni suunnitellut. Aika paljon kuitenkin ja meillä on ollut kotona tavaroiden raivaus, hävitys ja uudelleen järjestelyoperaatio menossa. Tarvitaan Tiitin tavaroille tilat ja haluan jo valmiiksi saada Tiitin tulevan huoneenkin tyhjäksi vaikkei ihan heti ole omaan huoneeseen menossakaan. Nyt hänen tuleva huone on ollut jonkinlainen varastotila kaikelle mitä muuttamisen jälkeen ei olla purettu ja mitä rakkenuusjuttujakin on jäänyt tänne meille ylimääräistä, kuten parit väliovet… Kasvava masu ja Tiitin liikkeet on olleet ihan huippujuttuja ja tuoneet paljon onnentunnetta, ne voittaa kaikki ikävät kolotukset mennen tullen!

heinäkuu

No mutta sitten heinäkuun hetkiin tuttuun tapaan kuvien muodossa ja yritän saada ne tähän taas samassa järjestyksessä kuin listan asiat 😉

HEINÄKUU

Ystävän syntymäpäivät, Marissa <3
Ystävät
Lämpimät päivät
Piknik kirjurinluodolla
Pori Jazz
Aamut
Hääpäivä Caribia kylpylässä
Turun Shamrockissa ystävät ja hyvä pizza
Kesäteatteria Samppalinnassa ystävien kesken
Ystävät edelleen…
Espoon reissu ja kaasot +  morisan miitti <3
Kotiterde ja terdekelit
Mu Pori
Oma mies
Raskausjooga
Vauvahankinnat, saadut ja ostetut <3
Lounastreffit
Maka Sushi
Ja ne ystävät…
Kesäsää
Omat kahvilahetket
Pimenevät illat ja kynttilät
Sokerirasituksen jälkeinen aamiaisbuffa Vaakunassa
+ hyvät tulokset, ei raskausdiabetesta
Kasvava masu ja Tiitin liikkeet <3


heinäkuu
heinäkuu

heinäkuuBlogipostausteni omat suosikit heinäkuulta!
TOP 10

Onnellinen kesä

En ole sairaana vaan olen raskaana

Aamupalainspiraatiota

Lapsettomuus ja parisuhde – pala tarinaamme

Italian matkakertomukset – Venetsia ja Chioggia

17.7.2017 ja 7-vuotis hääpäivä

Yhteinen lomaviikko, hääpäivä ja Suomireissailua

Raskausdiabetes. sokerirasitus – Tuliko tuomio?

RV 25 – äidin, isin ja Tiitin kuulumiset

Kiire, mistä se tulee ja arjen havaintoja

Olisiko teillä lukijoilla toiveita elokuulle?

6 kommenttia

 1. Ida kirjoitti:

  Ihanaa että sun raskaus on mennyt hyvin. Tsemppiä loppukoitokseen! <3
  Ps. Tää on semmoinen hyvänmielenblogi. <3

 2. Sussu kirjoitti:

  Ihanan näköistä menoa ja ihana masu ☺?
  En sano tätä mitenkään pahalla, mutta kai tiedät, että sushi ei oikein sovi raskausaikana ruokavalioon..? Raskausaikana ei saisi syödä raakaa kalaa eikä levää.. itselläni oli supersuuret sushi himot raskausaikana, joten kävin hakemassa yhdestä sushipaikasta niitä sellaisia, missä on se pelkkä riisipötkö ilman levää ja päällä avokadoa tai tunamayoa. ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos ? ❤
   Arvasinkin että sushi saattaa aiheuttaa ihmetystä…
   Kunhan kala ei ole vakuumipakattua vaan tuoretta niin ei sisällä listeriariskiä. Levä taas on jodin takia kiellettyä, mutta jodissakin on yläraja mikä ei saisi ylittyä, sitä saa ja itseasiassa täytyykin saada jonkin verran. Pienestä määrästä sushia joskus se raja ei ylity.
   Tiedän siis nuo kiellot ja suositukset, mutta niitä ei ole pilkottu ja hankalaahan joka suositus/kielto olisikaan pilkkoa. Varmistin että kala on tuoretta, muuten olisin ottanut ainoastaan rapususheja, koska ravut on keitettyjä
   ?

 3. Tähtijoukko - Jonna kirjoitti:

  Kiva postaus ja niin pirteä ja onnellinen hymy joka kuvassa! 🙂 Sun blogista kyllä tarttuu hyvä mieli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.