Hae
Outi Karita

RV 25 – äidin, isin ja Tiitin kuulumiset

RV 25 tuli täyteen tänään, niin ne viikot vaan vierähtää eikä enää oo kuin inan reilu 3 kuukautta laskettuun aikaan. Toisen kolmanneksen loppusuoralla jo ollaan.

rv 25

RV 25 äidin kuulumiset

Liitoskivut kiusaa edelleen ja enemmän vähänkin touhukkaampina päivinä, jotka ei ole kuitenkaan touhuiltaan lähellekään sitä tasoa kuitenkaan mihin olen tottunut. Pikkuhiljaa kuitenkin tottunut jo pääkoppakin tähän rauhallisempaan tahtiin. Apuja on löytynyt hyvin äitiysjoogasta, fyssäriltä, spinning babies harjoitteista ja uusimpana nyt jäsenkorjaajalta. Vesiliikuntaa tuli tällä viikolla testattua ja se oli kyllä fyysisiltä tuntemuksiltaan paras päivä kun oltiin kylpylässä. Vesi ja lämpö rentouttaa ja vedessä oli todella kevyt ja hyvä liikkua, ei minkäänlaisia kipuja tai väsymistä! Myös lämpöpullo ja kauratyyny on ollut hyviä kavereita ja öisin makuukaveriksi päässyt myös isohko imetystyyny tukemaan asentoa. Ei tarvi enää sohvan koristetyynyjä käyttää 😀

rv 25

RV 25 isimiehen kuulumiset

”Hyvää kuuluu, kukkuluuruu” Näin Riksa asiaa kommentoitsi. Isimieskin saanut lomailla tän viikon ainakin pääosiltaan. Lomailu onnistuu kun vaimo järkkää pois kotoa meidät ja se on mukavan rentouttavaa. Kotona on paljon puuhaa, lisäksi töitäkin riittää, vaimokin kun haluaa kotona yhtä ja toista saada valmiiksi ja oikeassahan se onkin… Välillä pääsee tuntemaan Tiitin liikkeitä äidin mahan läpi ja äidistä yritetään huolehtia, muistutella joogaamaan ja lämmitellään kauratyynyä.

rv 25

RV 25 Tiitin kuulumiset

Täällä mä edelleen polskuttelen tyytyväisenä. Äiti sai jonkun kivan kilisevän korun tällä viikolla ja mä tykkään kun välillä äiti oikein kilisyttelee sitä masun päällä. Silloinmä alan heti liikuskelemaan ja ilmoittelemaan itsestäni. Se oli muuten kivaa mustakin kun äiti oli uimassa ja sit sekin on kivaa kun se käy jossain lämpimässä saunassa ja pitää sitä jotain lämmintä tyynyä mun päällä. Lämpö on kivaa ja äitikin taitaa tykätä lämpimästä.

rv 25

RV 25 ja mitä siellä masussa tapahtuu

”Vauva on keskimäärin 31 sentin mittainen ja viikon 25 + alussa painaa n. 810 grammaa ja viikon lopussa n. 930 grammaa. Vauvaosaa hengittää sisään ja ulos ja täyttä keuhkonsa lapsivedellä. Silmät ovat valmiit. Vauva reagoi ääniin kiihdyttämällä pulssiaan. Vastasyntynyt vauva tunnistaakin molemmat vanhempansa heti syntymän jälkeen. Vauva tunnistaa vanhempien äänet kohdussa viettämänsä ajan jälkeen. Näihin aikoihin se alkaa myös reagoida kosketukseen.”

rv 25

Tsekkaa myös aiempia raskausviikkopostauksia

RV 24

Meidän kuulumisia saa myös seurattua Instassa;)

@outikarita

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *