Hae
Outi Karita

Itiksen shoppailut budjetilla Tiitille ja äidille

Tällä viikolla meen koti on alkanut täyttyä yhä enemmän kaikesta lastentarviikkeesta ja vaatteesta, paljon on saatu ja jotain ostettukin, mutta aika paljon myös käytettynä ostettuja juttuja on tullut kotiutettua. On aikas paljon hankittavaa kun ensimmäinen lapsi tulossa ja haluan hyvissä ajoin tehdä hankintoja. Sain taannoin Helsingin Itikseen lahjakortin, jonka kävin nyt tällä viikolla törsäämässä. Halusin säästää lahjakortin siihen, että tiedetään Tiitin sukupuoli. Shoppailuille oli budjetti 100 euroa ja meni kyllä ihan inan yli, jopa 5 euroa. Mieskin kyllä ihmetteli, että saipas satasella paljon ja niin sai, sekä Tiiti että äiti.

Tiitille vaatteita

Mä valkkasin Jesper Juniorilta yhden paidan. Mä tykkään oikeastaan kaikista väreistä jha just olin sanonut, että oranssitkin vaatteet olis poitsulle kivoja. riku valkkasi sitten Lindexiltä söpön pesukarhubodyn ja pipon.

Äidille vaatteita

Riku sen itseasiassa sanoi, että voithan sä itselleskin jotain ostaa. Ensinkattelin löytyskö jotain kivaa äitysvaatetta, mutta sitten päädyin Vero Modaan, josta aina löydän jotain kivaa. Nyt lähti mukaan neulejakku, joka menee masunkin kanssa kivasti.

Lastentarvikkeita joka lähtöön…

Lastentarvikeesta kävimme sitten tekemässä monenmoista hankintaa. Mukaan lähtimonikäyttöinen mobilelelu, harsoja ja tuttipullon harja.

Paljon on hankintoja itseasiassa tässä viikon aikana tehty ja nämä tosiaan Helsingin Itiksestä, jossa on kyllä paljon liikkeitä!

4 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  käytkö kirpputoreilla tai ostatko käytettyjä lastenvaatteita/tarvikkeita? Säästää paljon rahaa ja suosittelen löytyy ihmeen hyväkuntoisia tavaraa pilkkahintaan. miksi maksaa bodysta 10-20e kun samanlaisen lähes uuden saa parilla eurolla? vauva kasvaa nopeasti ja vaatteita pitää uusia koko ajan. huom ei tarkoitus arvostella vaan antaa ehdotusta ja oma kokemus. en ostanut mitään uutta.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kuten tuossa alussakirjoitinkin, niin
   ”paljon on saatu ja jotain ostettukin, mutta aika paljon myös käytettynä ostettuja juttuja on tullut kotiutettua.”
   Oon oikeastaan ostanut tosi vähän mitään uutena, tosi paljon ollaan saatu kaikkea ja paljon käytettynäkin tosiaan ostettu. Ihan murto-osa on loppujenlopuksi uutta.
   Nämä ostokset oli tosiaan lahjakortilla tehtyjä ja ajatus oli heti lahjakortin saatuani käyttää se vauvaan 🙂

 2. maikki kirjoitti:

  Ihana tuo pesukarhubody ja pipo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.