Hae
Outi Karita

RV 24 ja Tiitikin kertoo kuulumisiaan

RV 24 tuli täyteen jo sunnuntaina, mutta en ehtinyt silloin postaamaan kuulumisia, niin näin jälkikäteen julkaisen tämän postauksen.

Ensin vähän äidin omia kuulumisia ja sitten päästetäänkin Tiiti ketomaan kuulumisiaan 😉

rv 24

 

RV 24

Mun piti olla vielä kolme päivää töissä, mutta olin 1,5 päivää, kroppa eivaan kestänyt ja liitoskivut kiusasivat. Saikkua sitten vielä sain ja sitten alkoikin reilu kolmen viikon kesäloma. Nyt joutuu ottamaan rauhallisesti, mutta kun saa itse määritellä tahtia, menojen määrää ja levätä koska itsestä tuntuu siltä niin kyllä tässä ihan hyvin pyyhkii niin sanotusti. Perjantaina pääsin vieläpä äitiysfysioterapeutille. HUOM! kaikki Porilaiset ja lähikuntalaiset, tämä ei ole maksettu mainos, mutta tsekatkaa facebookista Äitiysfysioterapeutti Maija Korkeamäki. Ei kannata oikeasti kärsiä kivuista, kun moniin raskausajan vaivoihin voi vaikuttaa! Mulla on ollut paljon parempi olo tuon käyntini jälkeen ja varasin uuden ajan lomani loppupuolelle. Availtiin paikkoja ja tehtiin muutamia liikkeitä, joita nyt kotonakin tehty ahkerasti. Myös äitiysjooga auttaa ja tekee hyvää on sitten kipuja tai ei! Laitankin tuonne loppuun yhden hyvän äitiysjoogalinkin youtubesta, mistä olen itse tykännyt tosi paljon!

rv 24

Porissa on vietetty Pori Jazzeja, joissa tuli pyörähdettyä sen pari kertaa. Itse en siis paljon jazzaillut tänä vuonna, mutta Tiitillä on jokapäivä kyllä ollut omat jazzjamit. Tällä hetkellä liikkeet tuntuu must tosi ihanilta ja hassuiltakin, välillä ihan hihityttää itseä kun toinen tökkii, potkii ja tekee kuperkeikkoja. Kättä voisi pitää masun päällä vaikka kuinka kauan silloin kun jamit on menossa. Pieninä hipaisuina nuo liikkeet tuntuu masun läpi välillä. Etuseinämässä oleva istukka noita liikkeitä vissiin vähän vaimentaa.

Me ollaan ruvettu tekemään pikkuhiljaa enemmänkaikkia isoimpia hankintoja ja mm. vaunut/rattaat valikoituneet + paljon muuta. Teen näistä varmasti omaa postausta, mutta ihana tehdä kaikkia hankintoja, vaikka rahaa palaakin niin oon ihan täpinöissäni. Tykkäisin myös kovasti laittaa kotia ja sisustaa Tiitiä varten, mutta tällä hetkellä tahti on vaan vähän hidas. Harmi sinäänsä, kun nyt lomalla olisi hyvin aikaa, mutta toisaaltalomalla kun on sitä aikaa niin on sitä aikaa myös rauhallisempaan tahtiin…

Onhan tämä siis itsellekin nyt aikamoista opettelua vielä suurempaan malttiin ja iisisti ottamiseen. Viime vuosina oon paljon priorisoinut tekemisiä ja alkanut ottaa rauhallisemmin, mutta nyt tää rauhallisuus viedään taas ihan uuteen ulottuvuuteen, niin kyllä se vaatii itsensä ja pääkoppansa kanssa opettelua. Parhaiten mua sai näiden ajatusten äärellä tällä viikolla rauhoiteltua oma äiti, joka tietää mun energisyyden ja tekemisen tahdin, ymmärsi mun tuskan siitä kun ei pysty, mutta sai myös rauhoiteltua mua ihanasti.

rv 24

RV 24 ja masuasukin kuulumiset

Mä täällä jammailen päivät pitkät, eniten silloin kun äiti ei liiku. Äidin liikkuessa saan jamit ihan siitä liikkeestä ja joskus myös mä myös nukahdan siihen äidin liikkeeseen. Sitten onkin kiva jammailla kun äidin liikkeet ei hytkytä mua, silloin voin ite pyörähdellä ja liikuskella omaan tahtiin. Äiti ja isi välillä laittaakin käden mun lähelle ja edelleen ne laulaa mulle joka ilta. Äiti myös juttelee tosi paljon ja silittelee, se on kivaa. Aina kun äiti syö, niin mä innostun myös silloin, äiti syö aika hyvää ruokaa! Mä kasvankin aikapaljon kokoajan, mutta mulla on ihan hyvin tilaa täällä kasvaa, harmi vaan, että äidillä on jotain kasvukipuja, ei mulla vaan oo semmosia. Mä kuulemma oon jo n.30 cm pitkä, onks se sitten pitkä. Niin äiti luki jostain… Äiti ja isi lähti johkin kylpylään kun niillä oli joku juhlapäivä, hassua, mä saan kylpeä jokapäivä ihan ilmaiseksi täällä ja äiti ja isi makso siitä, että ne pääsi kylpemään, onks se vähän hassua? No mä täällä jatkan pulikoimistani ja jammailujani, nyt ehkä otan pienet torkut….

rv 24
https://www.youtube.com/watch?v=MCSFobwvQTg
 

6 kommenttia

 1. Susan kirjoitti:

  Sulla on näköjään samat joogailut kuin mullakin oli raskausaikana ?. Noi on ihania ja tuntuu kuin saisi vauvaan ihan erilaisen yhteyden ❤️. Tsemppiä ja hyviä vointeja!!!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Raskausjooga on kyllä superihanaa! Ja se tuntuu niin hyvältä tällä hetkellä! 🙂
   Kiitos <3

 2. Venla kirjoitti:

  Moikka! Olen aktiivinen blogin lukijasi, mutta kommentointi usein unohtuu.. Pitäisi asian suhteen skarpata! Just tuossa lueskelin Monnan postausta lapsen kuvien laittamisesta someen, ja tuli mieleen että oletko itse päättänyt kuinka paljon aikanaan tulet vauvasta blogista kertomaan/laittamaan kuvia/kertomaan nimen jne? Kuten Monnan postauksesta tuli ilmi, asialla ei ole mitään yhtä oikeaa ratkaisua.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Tätä asiaa olen paljonmiettinyt ja asia ei ole välttämättä ihan yksoikoinen. Miehenkin kanssa ollaan asiasta paljon keskusteltu ja avaan varmasti ajatustani jossain vaiheessa täällä blogissakin.
   Monnalla olikin hyvä postaus ja hyvää pohdintaa asiasta.
   Kiusaamisen kannlata ajattelen, että yhtä hyvin saatetaan kiusata naaman peittämisestä, kuvien puuttumisesta, mistä vain oikeastaan…
   Lapsen yksityisyys ja oikeus siihen kuitenkin mietityttää ja se missä menee raja.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Niin ja kiva jos viihdyt blogin parissa ja tulit kommentoimaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *