Hae
Outi Karita

17.7.2017 ja 7-vuotis hääpäivä

Tahdon, tahdon, tahdon
vaikka 7 kertaa!
Rakastan, rakastan, rakastan
vielä enemmän!

Varsinainen seiskojen päivä! 7-vuotta avioparina ja sitäkin ennen jo 7 vuotta yhteistä taivalta. Tässä on paljon koettu yhdessä niin hyvässä kuin huonossakin.  Kertaakaan ei ole meinanneet lusikat lähteä jakoon, kertaakaan ei olla epäröity. Me olemme toistemme kumppanit tällä elämän matkalla ja yhdessä matkanneet ja matkataan jatkossakin. Tuulimyllyjä vastaan on jouduttu toisinaan taistelemaan, mutta niitäkin vastaan on taisteltu yhdessä. Myös suuret ilot ja onnen hetket koettu yhdessä. Tämä vuosi on todellinen onnen vuotemme javie matkamme ihan uusille poluille, on jo vienyt. Tähän asti matkaa kuljettu kaksin, mutta kolmas on jo tullut matkaan mukaan. Se kolmas, pikkuinen Tiitiäinen äidin masussa ja isimihen sydämessä vaikuttaa jo nyt paljon elämäämme. Voi, mitä tuotkaan vielä tullessasi, onnea ja rakkautta!

Tuulimyllyjä vastaan

Näistä seuraavista lauluista jäi häissämme kuulematta Tuulimyllyjä vastaan ja sen haluasin vielä joskus jossain meille kahdelle esitettynä kuulla…

Hento kuiskaus

Ystävä lauloi tämän meille kirkossa

Morisuspari

Häävalssimme

Pst. hääpäivän vietosta varmasti tulossa oma postauksensa jälkikäteen, sitä ennen jotain saattaa näkyä myös Instan puolella 😉

@outikarita

3 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Onnea ihan mahottomasti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.