Hae
Outi Karita

Onnellinen kesä

Mistä tulee onnellinen kesä?

Onko onnellinen kesä lomaa, auringonpaistetta, sopiva lämpötila niin ulkona kuin sisälläkin, biitsikelejä, auringonottoa, uimista… Onko kesä epäonnistunut ilman näitä, ilman että nämä ovat mahdollisia jatkuvasti? Positiivaritkin sen kertoo:

”Onnellisen kesän kesän salaisuutena ovat jatkuvat pienet ilot.”

onnellinen kesä

 

Onnellinen kesä syntyy hetkistä ja omasta asenteesta. Säälle emme voi mitään, mutta sille miten itse asennoidumme ja miten eri hetkistä nautimme, niin voimme jotain. Toki sadekeli ja kylmäkeli saa harmittaa, mutta ei niiden kannata antaa koko kesää pilata. Mun mielestä on aina surullista kesän jälkeen kuulla kuinka huono kesä on ollut. Monilla tuntuu päälimmäisenä olevan mielessä sää kun mietitään mennyttä kesää ja mennyttä lomaa. Jopa toisten lomia arvioidaan sään kannalta tietämättä millaisia hetkiä ja kokemuksia toinen on edes kokenut, ei anneta mahdollisuutta kertoa itse ensin lomakuulumisisita vaan ensikisi kerrotaan millainen sää toisen loman aikana oli, ”sulla oli kyllä upeat kelit” tai ”no eipä tainnut säät suosia sun lomaa”. Ja jos ei ole kylmä ja kolea kesä niin on liian kuuma 😀

onnellinen kesä

Mun onnellinen kesä

Sateen ropinaa ja kirjojen lukua
Kodin laittamista pikkuista varten
Kesäloma
Matkaustaminen ulkomailla ja/tai Suomessa
Mansikoiden yliannostus
Samoin jäätelön
Kahvilat
Kotiterassi, hyvä kirja ja aurinko
Piknikit puistoissa / rannoilla
Ystävät
Kesäteatteri
Hetket, kiirettömyys, mahdollisuus yllätyksellisyydelle
Hyvä ruoka niin kotona kuin ulkonakin
Aurinkorasvan ja after sunin tuoksu
Kesämekot ja -hameet
Hämärtyvät illat ja kynttilät
17.7.2017 7-vuotishääpäivä

En varmasti edes kaikkea muistanut, kirjoitin vain mitä juuri nyt tuli mieleen…

onnellinen kesä

Vinkit joilla onnellinen kesä mahdollistuu

Lyhykäisesti sanoisin toistona, että älä jää murehtimaan huonoa säätä vaikka se hetkellisesti harmittaisikin. Tartu erilaisiin hetkiin ja mahdollisuuksiin! Elä käsillä olevassa hetkessä, keskity ja avaa kaikki aistisi. Jätä tilaa päiviin ja viikkoihin ei ainoastaan rentoilulle vaan myös tilaa tarttua yllättäviin tilaisuuksiin ja elämän yllätyksellisyydelle. Ikinä et tiedä mistä itsesi löydät tai mitä koet kun annat vain mahdollisuuden ja tilaa.

onnellinen kesä

Mistä sun onnellinen kesä koostuu?

Kerro ihmeessä mistä sun onnellinen kesä koostuu, mikä tekee onnellisen ja hyvän kesän sulle?

onnellinen kesä

Seuraa mun onnellista kesää myös instagramissa

@outikarita

4 kommenttia

 1. Susan kirjoitti:

  Tässä kun koko kesä on yhtä ”lomaa” vauvan kanssa, niin lomasta ei ainakaan ole pulaa ?. Mun kesän tekee tänä vuonna Aura, säällä ei väliä ❤️. Kirjoja en ehdi nyt lukemaan, vaikka kovasti ennen luinkin, mutta ehkä ensi kesänä sitten? Eilisen sadepäivän vietimme Myllyn perhehuoneessa tutustuen uusiin ihmisiin ja se oli ihanaa! Joten kyllä pienen kohta puoli vuotiaan vauvankin kanssa löytyy muutakin ohjelmaa kuin kotona möllöttäminen kun kaverit ovat töissä ?. Hyvää kesää sulle! ❤️

  • Outi Karita kirjoitti:

   No varmnasti löytyy tekemistä ja samanlaista kesää ei tule toista 😉 <3
   Siispä ihanaa kesää teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.