Hae
Outi Karita

Viikon alku ihan rehellisesti…

Onpa ollut viikon alku! Loma loppui ja töihin palattu, kroppa vissiin ihmeissään tai sitten rupeaa vaan raskaus tuntumaan jo nyt enemmän ja enemmän 😀


 

Maanantaina kun pääsin töistä ja kävin jättämässä kirppikselle tavaraa niin olin aivan kuolemanväsynyt. Ajoin kotiin kaupan kautta ja ostin karkkipussin, josta mutustin suurimman osan heti kotiin päästyäni sohvalla, katsoin Netflixiä ja torkuin. Ruvettiin Rikun kanssa joskus kuuden maissa tekemään vasta ruokaa ja syötiin siinä seiskan maissa. Riku ehdotti jos menisin vaan nukkumaan ruuan jälkeen, mutta aattelin, että enhän mä nyt vielä voi, sit herään joskus aamuyöstä. Ruvettiin sitten vielä kasilta katsomaan yhdessä Netflxiä ja mä taas torkuin osan ajasta. Sänkyyn mentiin jo ysin aikaan ja nukuin helposti vartin yli kuuteen, jolloin kello soitti. Nukuin kyllä yhteensä melkeinpä kellon ympäri, mutta tiistaina olin selvästi pirteämpi.

Tiistaina ei tosiaan väsymys painanut, mutta vatsa painoi… Tuntui sellaista paineen tunnetta alavatsassa ja oli pakko ottaa välillä töissä hetkiä rauhoittuen. Työpäivät menneet aikapaljon liikkeessä ja seisaallaan. Ollut tää kesäpäivystyksen alku aikamoinenkin puristus töissä hektisyydellään. Töiden jälkeen sai kaverin luona kyläillessä ottaa ihan rennosti, kaks raskaana olevaa höpötti kolmisen tuntia kaikesta mahdollisesta raskausteen liittyvästä. Se oli kyllä tosi kivaa ja samalla sekä rentouttavaa että energisoivaa <3

Tänään on saanut nukkua aamusti pitkään, kun menin myöhempään töihin ja alkuviikosta viisastuneena pyrein istuskelemaan enemmän ja tekemään töitäni tuolilta käsin. Väsymys ei ole painanut eikä vatsakaan niin paljoa 😀 Illalla oli vielä jumppaohjaus, jonka senkin klaarasin onneksi hyvin. Varuiksi otin kyllä iisimmin ja kyykyt oli pakko jättää vajaiksi, koska alavatsassa ei vaan tuntunut hyvältä kyykätä kauheas alas ja varsinkaan askelkyykkyjä. Myös pumppitunnin vatsabiisit on itse pakko soveltaa, mutta en halua muutta ohjelmaakuitenkaan, saavat jumppaajat oikein kunnon vatsarääkin, mulla ne rääkit on nyt tauolla 😉

Päiväpäivältä on onneksi olotila ollut ja energisyys ollut parempaanpäin ja viikonloppuun on vielä luvassa ihania hetkiä ja ihmisiä <3

Vatsa on kyllä tällä hetkellä iltaisin aikamoinen pallo, nää päivät on selvästi kerännyt iltaa kohden nestettä 😀

Pst. Niinjuu, snäppään tän viikon FitFashionin snäpissä sc fitfashionfi 😉

3 kommenttia

 1. maikki kirjoitti:

  Aiotko kuinka pitkään vetää jumppia? Onko sinulla siis sovittuna jo milloin jäät pois, vai aiotko vaan vetää niin pitkään kuin jaksat?
  Onko tarkoitus jatkaa jumppaohjauksia sitten kun vauva syntynyt ja olet palautunut?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Hei!
   Ei ole soivittu kuinka kauan vedän, sen mukaan mitä jaksan nyt ainakin kesälukkarin ajan. tuskin syyslukkariin otan enää tunteja ja katsotaan nyt miten tää kesäkään menee, sillä nyt oon levossa ainakin muutaman päivän….
   Kyllä mä jumppaohjaamisesta niin nautin, että uskoisin ohjaavani myös tulevaisuudessa tunteja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.