Hae
Outi Karita

RV 21 uusine tuntemuksineen

RV 21

Tosiaan tänään tuli RV 21 täyteen ja on tämä vaan ihmeellistä aikaa. Vieläkin omia kuviani katsellessa ihmettelen, onko tuo mun masu, oonko mä tosiaan raskaana. Niin kauan tästä on haaveiltu ja se on nyt niin totta kun olla voi. Oltiin me tällä viikolla rakenneultrassakin Tiitiä moikkaamassa ja poikahan siellä masussa kasvaa. Tiiti oli muuten hieman alle 400 grammainen ja koko vastasi viikkoja. Tän postauksen lopussa linkki Tiitin terveisiin. Sitten on muuten hassua kun vastaan tulee vaikka kuvia viime kesältä ja katson, että oonpas mä ollut pieni 😀

RV 21

Tällä viikolla on vielä lomailtu. Tiistai-iltana palattiin Suomeen ja keskiviikkona kotiin. Oltiin tuo ti-ke yö vielä Espoossa ystävien kanssa ja ihana Marissa-täti teki tuttavuutta Tiitin kanssa. Ei Tiiti tainnut vielä paljoa Marissalle kertoa, mutta pikkuhiljaa hän alkaa masua tutkiville jotain viestittää… 😉

RV 21

RV 21 ja tuntemukset

Tällä viikolla Tiiti on yhä enenmmän taas alkanut ilmoittelaan itsestään. Viimeksi taisin kirjoittaa, että aina iltaisin ilmoittelee itsestään, mutta kyllä hän nyt ilmoittelee jo pitkin päivää itsestään. Useimmiten silloin kun otan itse iisisti niin hän alkaa pörräämään, mutta välillä muutenkin ja alavatsalta löytyy kyllä päivittäin kivikovakohta, jossa hänestä on ainakin joku osa. Onhan vauvat jo keskimäärin 26 senttisiä näillä viikoilla. Riku kun piteli yks päivä kättään siinä kovalla kohdalla niin tunsi kevyen värähdyksen. Ihanaa, että Rikukin saa pikkuhiljaa tuntea Tiitin liikkeitä.

No sitten on myös pieniä liitoskipuja ollut, onneksi vain pieniä, mutta silloin on syytä hetki ainakin ottaa iisiä. Lenkillä vaan perjantaina vähän alkoi liitoskivut häiritsemään ja tänään käynkin ostamassa tutun vanhan tukivyön itselleni, ehkä siitä sitten kuulette myöhemmin. Nyt kun töihinkin palaa niin on varmasti hyvä ottaa käyttöön jos noita liitoskipuja alkaa tulemaan ja josko voisi vaikka tukivyöllä ihan ehkäistä ainakin osaksi myös noita kipuja. Toki myös esim. äitysjooga ja -pilates on todella hyväksi ja pitäisi varmaan useamminkin näitä harjoitteita tehdä.

RV 21

Tällä viikolla oon ollut myös jotenkin normaalia tunneherkemmällä päällä, paljon monenmoista tunteilua ja herkkyyttä ilmassa siis. Mä oon aina ollut tosi herkkä, mutta nyt oon itekin huomannut, että herkkyys on ollut tällä viikolla ihan uudella levelillä.

Väsymystä ollut myös nyt tässä viikonloppuna, oisko ihan lomanloppumisväsymystä vai sympatiaväsymystä juhannusjuhlijoille 😀 No, kyllähän tässä on lomalla aikalailla touhuttukin vaikka rentoiluakin kuulunut lomaan niin aika aktiivista lomailua siltikin ollut. Ja huilataan sitten enemmän nyt kun vielä pystytään 😀

Nyt tosiaan reilu kahdeksi viikoksi töihin ja sitten starttaa toinen kesälomapätkä! Menenkin nyt eri päiväkotiin, sillä päiväkodeissa alkoi kesäpäivystys ja meen meidän alueen päivystävään päikkyyn. Eiköhän tulevat työviikot ja päivät aika nopsaan kulu ja pääsen taas nauttimaan lomailusta. Nyt tekee ehkä ihan hyvää palata hetkeksi vähän arkisempaan arkeen, on meinaan tullut myös herkuteltua varsinkin tuolla Italiassa lomaillessa 😀

Tsekkaa myös postaukset

Annetaan Tiitin itse kertoa! Tyttö vai poika?

RV 20 ja raskaana Italiassa

Raskauskeho, omat ja toisten ajatukset

Italian reissusta tulossa myös lisää postauksia ja juttuja sekä kuvia 😉

Muista myös Insta pistää seurantaan, Story päivittyy ahkerasti

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *