Hae
Outi Karita

Annetaan Tiitin itse kertoa! Tyttö vai poika?

Tyttö vai poika?

Onko Tiiti nyt sitten tyttö vai poika? Tyttöveikkauksia on paljon sadellut ja niin on äitillä ja isälläkin ollut tyttöolo, jokunen poikaveikkauskin tullut, mutta harvempi. Mitä jos annetaan Tiitin nyt itse kertoa, kertoihan hän tänään jo meilleikin. Ultrakuva on 12 viikon np-ultrasta, jolloin saatiin paljon hyviä kuvia, tais kaveri olla silloin vähän rauhallisempi ja enemmän paikoillaan 😉
Tyttö vai poika

”Heippa!

Äititiiti meni nyt sitten ja kuitenkin aloitti, vaikka mun piti saada kertoa. Täällä mä äidin masussa pulikoin ahkerasti lapsivedessä. Jos heti kerron, ootatte kuitenkin… Ähäkutit, ainakin suurin osa teistä ja vieläpä omat äititiiti ja isimieskin, luulivat mua tytöksi, hah. No mä päätin näyttää heti ihan kunnolla kun se kätilö mua rupes kuvaamaan, että poika mä oon!  Se hassu täti vielä kysyi, että haluaako nuo kaks tietää mun sukupuolen, sanoi, että hänen tarvii muuten vähän piilotella, kun meikäläinen ei itte kauheasti viittinyt piilotella. Mitä sitä nyt piilottelemaan ja salailemaan.

No kyllähän se kätilötäti halus paljon muutakin musta katsella ja äiti ja isi oli vissiin kans kiinnostuneita, että onks mulla kaikki hyvin, mutta mikäs mulla nyt olis. Kätilö näki kaikenmoista, mitä kuulemma äiti ja isi ei oikein olis ymmärtäneet, kuten että munuaiset näkyi selvästi, ei vaan äidin ja isin silmiin. Ehkä sillä tädillä on paremmat silmät. Kuulemma mulla oli kaikki kunnossa ja kyllähän mä sen nyt tiesinkin. Äitiä välillä kutittelen ja vähän muutenkin  tökin ja potkin. Eilen illalla äiti laittoikin käden alavatsalle mihin mä muutaman iskun annoin, mutta ei ne vissiin paljoa tunnu vielä läpi kun ei äiti sit isiä vielä huutanut kokeilemaan. On ne kummatkin välillä kokeillut missä kohtaa mä meen, sen kohdan ne välillä löytääkin kun pullistelen kunnolla. Äiti vähän välillä painelee vatsaa moikatakseen mua ja isi sanoo heti, ettei saa kiusata mua. Ei se mua haittaa, mähän tökin takaisin!

Tyttö vai poika

Tyttöjen nimistä äititiiti ja isimies on paljon puhuneet, pöhköt. Tänään ne alkoi sitten muistelemaan niitä muutamia poikanimien vaihtoehtoja, mitä on heitelleet. Kivoja nimiä, mutta vielä saan kuulemma olla Tiiti ja Tiitiäinen. Mulle lauletaan joka ilta Tiitiäisen tuttutulaulua, se on kivaa. Äititiiti laulaa sitä välillä muutenkin ja juttelee mulle paljon samalla mun pesäkoloa silitellen.

Täällä masussa on kiva lötkötellä ja tehdä kuperkeikkoja, se kätilötätitkin sanoi, että oon hyvin liikkuvainen. Sillon viimeks kun mua katselivat niin en jaksanutkaan kun heilutella käsiä ja jalkoja ja heitin mä ylävitosetkin silloin.

Mä sain jo ekan lelunkin sieltä kätilöltä, isimiesvalkkasi värin. Täällä mä nyt jatkan pyörimistäni sitten, ei mulla kiire ole mihinkään vielä, lelukin varmasti odottaa mua.”

Tyttö vai poika

17 kommenttia

 1. Tiina/ Fitfatmama kirjoitti:

  Meinasin edelliseen postaukseen kommentoida,että poikaa veikkaan siulle 🙂 Pojat on ihania,onnea sällilupauksesta <3

 2. nips kirjoitti:

  Onnea! Saako antaa nimiehdotuksia? 🙂
  Roope
  Aaron
  Artturi
  Roni
  Rasmus
  Kasperi
  Ja suosikkini Oliver (alkaa ja päättyy teidän ekoilla kirjaimilla) <3
  Jotenkin teille voisi sopia nimi jossa on reipas r-kirjain, vaikutatte itsekin niin reippailta 😀
  Onko yhtään teidän tyylisiä nimiä? 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi, ihania nimiä! On kyllä monikin noista meidän tyylinen ? ?

 3. nips kirjoitti:

  Ai niin ja Robin kans 😀

 4. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Eikä! Mä olin ihan varma että on tyttö! Nyt meni pasmat sekaisin 😀 Mut hieno homma, sitten vaan uusia nimiä miettimään 🙂 Mun suosikkeja on Aukusti, Olavi, Henrikki, Kaarlo, Nuutti ja Eemeli!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heh, ei oltu ennustajia me ?
   Kyllä täälläkin meni pasmat vähän sekaisin kun tyttöfiilis olikin väärä, mutta poika ?

 5. Jenni kirjoitti:

  Onnea poikalupauksesta ?

 6. Hanna kirjoitti:

  Mä arvelin poikaa. 🙂 Meillä jo ennen kuin pojasta oli tietoa, mä liimasin vuosia aikaisemmin unelmakarttaan pienen pojan kuvan ja jotenkin jo nimenkin sille keksin ennen kuin oli tietoa koko raskaudesta. Kun sitten raskaus yllätti hedelmöityshoitojen jälkeen ja en todellakaan ollut uskaltanut edes toivoa parasta, arvelin sisimmässäni hänen olevan poika. Lähipiirissä oli syntynyt paljon tyttöjä. Kun oli pahoinvointia yms. sain kuulla, että varmaan tyttö ja moni sitä tuntui veikkaavan. Itsekin jo melkein kelkkani käänsin tytön suuntaan. Välillä mahaa sanottiin siroksi. Mun teki mieli vain kaikkea raikasta ja ei juuri makeaa, kuten normaalisti. Poikahan meille syntyi. Ja nyt sitten tekee herkkuja ja salaattia mieli koko yhdeksän kuukauden edestä! Onnea teille oikein kovasti, pojat on kyllä ihania ja minä olen ihan hullaantunut tuohon meidän pieneen.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oikein veikkasin ?
   Mulla on ollut tytön nimi valmiina jo kauan, mutta kyllä se pojankin nimi tuolla mielessä jo taitaa olla ?
   Ihanaa, että teitäkin kohdannut, onnea teillekin pojasta, ne on aika usein pieniä lirkuttelijoita ?

 7. Susan kirjoitti:

  Oho mikä ylläri! Mut ihanaa!!! Pojjaat on ihania ?. Tänään juurikin pääsen juhannussaunaan veljen pojan kanssa ja se on aina mun juhannuksen kohokohta ❤

 8. Julia kirjoitti:

  Paljon onnea poikalupauksesta, mulla vielä ensviikko jännitettävää! 🙂
  http://travelandsportinspiration.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *