Hae
Outi Karita

RV 20 ja raskaana Italiassa

Täällä ollaan raskaana Italiassa, ei kuulkaa yhtään hassumpaa. Nyt on tasan puoliväli raskautta ja olo on hyvä! Tiiti ilmoittelee itsestään päiväpäivältä enemmän ja selvästi on nauttinut reissaamisesta kun masua sisältäpäin kutittelee.

Raskaana Italiassa

No eihän tämä ihan kevyttä kokoajan ole täällä lomallakaan, +40 astetta vie veronsa eikä ihan samalla tavalla jaksa talsia kuin vuosi sitten Prahan kuumuudessa. Iltaisin +30 astetta jopa tuntuu päivän kuumuuden jälkeen just sopivalta, vaikka ekana päivänä sekin tuntui kuumalta. Ylämäet ja kipuamiset ottavat todella koville. Pistää puuskuttamaan ja nestettäkin kertyy kroppaan ihan eri tavalla. Tiiti alkaa myös enemmän hyörimään  fyysisesti rankempina päivinä, mutta enemmän sitten illalla kun mä alan rauhoittumaan. Alla oleva kuva eilisestä aamulta vs. eilinen ilta…

Raskaana Italiassa

Viime viikolla jo huomasin että tahtoo aamuisin herätessä meinata vetää suonesta pohkeissa. Eli magnesium ja vesi olisi tärkeitä. Vettä juonkin paljon, joten aika ottaa magnesium avuksi ja sitä onkin nyt napautti ja helpottaa. Tekee hyvää täällä reissussakin.

Itse sain syömisistä ohjetta neuvolasta, että samat ohjeet kuin Suomessakin. Joitain asioita täytyy eri tavoin huomioida kun on raskaana Italiassa. Jäätelöstä kysyin myös neuvolassa erikseen ja mulle sanottiin että eihän Italiassa voi olla syömättä gelatoa ja kyllä sitä on syötykin, vähän vaan katsottu mistä ostettu! Raa’at ihanat lihat kuten kaikki ilmakuivatut kinkut ja salamit on jätetty väliin. Juustoista mozzarella on kieltolistalla vaikka yhtenä päivänä kyllä menin ja söinkin, mutta en sen koommin. Salaatteja uskallan syödä, katsoo vain missä syö noin muutenkin ruokaa kuin ruokaa. Vihannesten kasteluvesihän ei ole välttämättä ns. hyvää vettä, mutta kyllä siistissä ja hyvissä paikoissa ne kuitenkin vielä pestään. Olikohan jotain muuta..? Ainiin, pakko myöntää että kyllä täällä helteessä tekisi toisinaan mieli siemaista lasi roseeviiniä jäillä, mutta tyydytään veteen, colaan ja cappuchinoon. Hard Rock Cafessa saa myös hyviä alkoholittomia drinkkejä, mutta alkoholitonta viiniä ei täällä tunneta.

Raskaana Italiassa

Masu senkun kasvaa ja niin kasvaa Tiitikin. Uskomatonta, että puolet raskaudesta on jo mennyt. Ensi viikolla onkin reissusta palattuamme rakenneultra ja selviää kenties onko Tiiti tyttö vai poika, mitäs te veikkaisitte?

Raskaana Italiassa

Oottehan muuten huomanneet seurata instasta matkakuume sekä storyn että kuvien kautta?

Ja kannattaa tsekata myös eilinen postaus raskauskehosta

9 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Ihana masu? Minä veikkaan, että tyttö sieltä tulla tupsahtaa? Ps: mukavaa loppulomaa ???

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Minä olen ihan varma että Tiiti on tyttö! En voi olla väärässä. En vaan voi. Tyttö tulee, mä povaan sen! 😛

 3. Susan kirjoitti:

  Mäkin oon varma tytöstä! ? Aurahan ei meinannut ultrassa paikkojaan esitellä vaan istui siveesti jalat ristissä. Me jo luotutettiin Hanneksen kanssa, mutta ultraaja halusi ottaa selvää meille ja teki pitkään töitä koipien avaukseen ?

 4. maikki kirjoitti:

  Minä veikkaan sinun pienen ja siron mahan perusteella, että sieltä tulee pieni ja siro tyttö 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.