Hae
Outi Karita

Loma Italiassa, mitä me täällä tehdään?

Loma Italiassa, se onkin jo startannut kun luet tätä. Lähdettiin maanantai aamulla kuudelta lentoon kohti Italiaa. Heh, ja toivottavasti ollaan perille päästy. Meillä oli välilasku Saksassa ja Venetsian lentokenttä määränpäänä, josta alle vuokra-auto, jolla huristellaan Italian liikenteessä. Tästä Italian matkasta on kauan haaveiltu ja rahaa säästetty, tää on reissu ohon on vähän enemmän panostettu. Tällä reissulla koetaan myös paljon uutta. Itse oon käynyt Italiassa 12-vuotiaana isän moottoripyörän kyydissä. Kuulemma oon ollut myös masuasukkinan Italiassa ja nyt viedään meidän masuasukki Italian lämpöön ja Italian herkkujen äärelle. Paljon nähdään uutta ja saadaan varmasti uusia hienoja kokemuksia ja muistoja. Aika siona juttuna on tän matkan omatoimisuuden vieminen astetta pidemmälle taas tuon vuokra-auton myötä. No minähän en ole lupautunut auton rattiin istumaan, että Riku saa hoitaa tuon ajelupuolen ja onneks meillä ei ole kovin tiukkoja aikatauluja, että rauhassa voidaan körötellä 😀

Loma Italiassa

Loma Italiassa – Mitä me täällä tehdään?

Loma Italiassa sisältää yöpymistä kolmessa eri paikassa. Ensimmäiset kaksi yötä ollaan Venetsian vieressä ja ainakin yksi päivä vietetään Venetsiassa. Itse tulloin nuorena oon käynyt Venetsiassa ja tykkäsin kovasti, kiva päästä näkemään paikka nyt aikusenakin. Oikeastaan muita näinkään tarkkoja suunnitelmia meillä ei ole. Kolme seuraavaa yötä vietetään Firenzessä ja saas nähdä mitä siellä keksitään, saa antaa vinkkejä! Viimeiset kolme yötä letkotellaan Gardajärven rannalla, siellä eteläpuolella. Gardajärven hotelliin panostettiin vähän enemmän ja toivottavasti saadaan haluamaamme luksusta ja rentoilua tuolta. Ajatuksissa myös alkulomasta käydä Adriameren rannalla ja sitten tuolla Firenze-Gardajärvipäivinä ehkä ihastelemassa ja kenties ihastumassa Veronaan, tuohon Romeon ja Julian kaupunkiin, hih, yltiöromantikko täällä. Gardalta olisi kiva suunnata myös vähän alppeja ylöspäin… Katsotaan nyt mihin nämä matkapäivät meidät vielä johdattaa ja reissun jälkeen onkin varmasti luvassa matkakertomuksia.

Loma Italiassa

Täältä reissun päältä tuskin uusia postauksia kirjoittelen. Olen muutamia tehnyt kuitenkin valmiiksi, niin ettei blogi hiljaiseloa elä tätä aikaa vaan hyviä postauksia on luvassa!

Kannattaa nyt viimeistää pistää tuo mun IG tili seurantaan ja samalla nimellähän löydyn myös Snäpistä ja Facesta 😉
@outikarita

4 kommenttia

 1. Tanja kirjoitti:

  Oi, kuulostaa ihanalta! 🙂 Itse olin juuri ensimmäistä kertaa Roomassa ja rakastuin täysin kaupunkiin. Gardajärvi kyllä täälläkin houkuttelee joskus…;) Hyvää ja rentouttavaa lomaa teille!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos, Italia on kyllä ihana ja täällä olisi niin monta ihanaa kohdetta ?

 2. Vera kirjoitti:

  Garda on ehkä upein paikka, missä oon koskaan ollut!! Kannattaa ehdottomasti kiertää järvi autolla jonain päivänä ja pysähtyä pikkukylissä, ainakin Malcecinessa ja Riva del Gardassa, jos näihin ei rakastu niin ei mihinkään!
  Ite oon lähdössä ens kevääksi vaihtoon Pohjois-Italiaan, ja siksikin oon niin innoissani näistä Italia-postauksista 😀

  • Outi Karita kirjoitti:

   Hei, kiitos vinkeistä ?
   Tänään siirrytään Gardalle ja ehkä tehdään visiitti Veronassakin Gardapäivinä.
   Oothan huomannut instassa mun matkapäivitykset sekä storyn puolella että kuvissa? ?
   Ihanan kuuloista päästä Italiaan oikein pitkäksi aikaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.