Hae
Outi Karita

RV 19 Salakapakassa

RV 19

Salakapakassa

RV 19 salakapakassa, miltäs kuulostaa? Hih, meillä oli lauantaina ystäväpariskunna  35+35-vuotis synttärijuhlat Raisiossa ja teemana oli salakapakka sekä musta-valkoinen. Mä niin tykkään teemoista, että täytyhän sitä sonnustautua. Oltiin myös parin muun tytsyn kanssa suunniteltu hieman yllätysohjelmaa juhliin ja kaikki meni kyllä niin nappiin. Jaksoi tämäkin mammajuhlia ja hyvin istui tää -20 luvun salakapakkatyyli mun masunkin kanssa, vai mitä mieltä ootte?

RV 19

RV 19

Vähän erilainen raskausviikkopäivitys, mutta välillä vähän rempseämmin näitä kuulumisia. Jestas, tuo mun maha jotenkin korostuu tässä mekossa ja näissä kuvissa ja nää postauksen kuvat kun on otettu kotosalla illalla niin iltaisin turvottaa tuo vatsakin paljon enemään kuin aamuisin.  Kuvat tosiaan on otettu kotona kun soviteltiin vaatteet. Juhlissa oli vielä vähän hiotumpi lookki, mutta nyt reissun päällä en ala tuohon kuvien muokkailuun ja latailuun, joten nämä sovituskuvat saa kelvata nyt. Instassa mahdollisesti onkin jotain kuvia tolta juhlapäivältä 😉

Iltaisin tosiaan maha turvottaa aika paljon ja on isompi kuin aamuisin. Tiitin liikkeetkin muuten tuntuu eniten iltaisin. Tällä viikolla jumppaohjauksen jälkeen Tiiti selvästi myllersi vähän enemmän, sillä alkoi omat jumpat kun mamma lopetti. Kokeilin myös tällä viikolla ekaa kertaa Preglife sovelluksen äitiysjoogaa ja se oli tosi kiva, taidan nyt reissun päälläkin ainakin pari kertaa joogailla. Aamut on kiva aloittaa pienellä kropan herättelylle ja joka aamu muutaman minuutin ajan vähän venyttelen ja verryttelen kroppaa.Tänään onkin heräiltu ihanastaPark hotellista Turusta.

RV 19

Nyt ollaan oikeasti pian puolivälissä. Viikon päästä 20 viikkoa täynnä, huhhei, kun aika on mennyt nopsaan, kuten taidan joka viikko kirjoittaa! Nyt on tosiaan tän kesän ensimmäinen lomapätkä startattu ja aika paljon lomailua onkin tiedossa ennen sitten syksyn äippälomaa 🙂

Kannattaa seurailla

@outikarita

2 kommenttia

  1. Susan kirjoitti:

    Voi apua kuinka näytät onnelliselta!!! ❤ Kiitos teillekin kivoista juhlista! Ohjelma oli onnistunutta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.