Hae
Outi Karita

Aamun ajatus, sisältä vahvemmaksi

Itseään voi ja pitää rakastaa, mutta se lähtee itsensä hyväksymisestä niin vahvuuksine kuin heikkouksineen. Kaikissa meissä on kumpiakin puolia ja vieläpä paljon asioita siltä väliltä. Kun löydämme nämä puolet itsestämme voimme kehittää heikkouksia, kääntää niitä vahvuuksiksi ja oppia hyväksymään ne ja elämään niiden kanssa.

Kaikkia heikkouksia ei pysty täysin päihittämään, eikä tarvikaan, mutta ne voi oppia hyväksymään. Ei meidän tarvitse tavoitella täydellisyyttä itsessämme ja turha kuvitella sitä muistakaan, kukaan meistä ei ole virheetön. Jos minulta kysytään, minkä ominaisuuden ottaisin toisesta ihmisestä, en ottaisi mitään, olisinko silloin edes enää oma itseni. Haluaisin itse kehittää sitä asiaa itsessäni, koska itse oppimalla ja tutkimalla itseään, kehittyy parhaiten ja tulee entistä vahvemmaksi.

Vahvimmat meistä pystyvät hyväksymään ja näyttämään heikkoutensa. Vahvimmat meistä myöntävät virheensä ja oppivat niistä niin työssä kuin muussakin elämässä. Vahvimmat meistä viettävät aikaa itsensä ja ajatustensa kanssa. Vahvimmat meistä pystyvät pysähtymään miettimään itseään, katsomaan peiliin, oppimaan itsestään ja kehittämään itseään.

Ole sisältä vahvempi!

Aamun ajatus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.