Hae
Outi Karita

RV 18 – myrskyn jälkeen on poutasää

RV 18 – ehkä rankin raskausviikko tähän mennessä… En ole mikään negistelijä, niinkuin mua seuranneet ja varsinkin mut tuntevat tietävät. Kyllä se silti joskus täälläkin on elämä vähän kurjempaa. Kuitenkin mysrkyjen jälkeen on poutasää ja niin kävi rv 18 kohdalla ihan sään kun mun olotilojenkin suhteen 😀 Kun multa eilen kyseltiin yksissä ylppärijuhlissa, miten olen voinut niin vastailin hymyssä suin että hyvin oon voinut alun etovien olojen jälkeen ja sitten muistin, että ainiin, olihan mulla tuo vatsatauti tällä viikolla, ihan parisen päivää sitten ja aika rajukin… Heh, niin ne ikävät hetket unohtuvat, kun kuitenkin elämä on enemmän hymyä.

RV 18

RV 18

Olihan tuo vatsataudin iskeminen rankaa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tiistai-iltana kun pamahti päälle niin pamahti sitten todella rajunakin päälle, ei pysynyt yölläkään vesi eikä vatsahapot sisällä. Onneksi yön jälkeen alkoi jo nesteet pysyä sisällä. Silloin illalla kuitenkin tuli itkuakin väännettyä sairastumisen vuoksi, tällainen tauti ja pikku Tiiti masussa… Soitin keskiviikkona meen neuvolahoitajallakin ja taas voin ylistää kuinka ihana ja empaattinen hän on. Sanoi mulle itse että tietää mun olevan huolissaan vaikkei syytä huoleen olekaan ja kysyi, että haluanko parannuttuani tulla kuuntelemaan sydänääniä <3

Perjantaina sitten kahden päivän saikkuilun jälkeen ja jo vähän kiinteääkin ruokaa syöneenä kävin neuvolassa ja olihan siellä kaikki hyvin. Sydän jyskytti 150 iskun vauhtia. Puntarilla kävin myös ja viime viikon neuvolakäynnistä paino oli tipahtanut 2 kiloa ja eihän se nyt ole ihme tällaisen taudin jäljiltä. Neuvolahoitaja vaan sanoi, että otat sitten Italiassa takaisin 😀 Verenpaineetkin mittailtiin ja kiinnitin huomiota, että joka kerta mulla on ollut edellistä alemmat paineet, ei nyt siis vielä mitkään matalat, mutta kiinnitinpä huomiota tuohon laskusuuntaan…

Voisi sanoa, että lauantaina rupesin olemaan taas energiatasoiltani oma itseni ja ruokakin maittoi taas normaalisti. Niin ja se vatsatauti taisi tosiaan jo vallan unohtua kun noita vointeja multa kyseltiin, heh. Oli kiva myös päästä juhlimaan suvun tuoretta ylioppilasta, Rikun veljen tyttöä. Löysin viikko sitten kuvissa näkyvät vaatteet Vero Modasta. Ostinpa elämäni ensimmäisen maximekon ja ihastuin ihan täysillä! Vähän ehkä jossain kuvissa korostuu tuo masu isommaksi mitä onkaan, mutta onhan se kiva kumpare, tykkään kun masu on jo selkeä raskausmasu <3

RV 18

Seuraa myös muualla somessa nimellä Outi Karita
aktiivisin sometili taitaa olla Instagram 😉
@outikarita

Katso myös postaukset:

RV 17 kuulumiset ja loistava PregLife -sovellus

RV 16 äidin huoli ja helpotus

RV 15 ja tunteet pinnassa

4 kommenttia

 1. Leppis kirjoitti:

  Aattelepa kun sulla on noro ja imetät ja hoidat samalla vauvaa tai useampaa lasta siinä samalla että raskausaikana ton sairastaminen on vielä aikas iisiä.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Olet varmasti oikeassa ja itseasiassa tuossa jollekin sanoinkin, että voi niitä joilla on lapsia ja sairastavat, miten he kaiken hoitavat… Noh, aina kuitenkin jollakulla on huonommin asiat kuin itsellä, enkä lähtisi vähättelemään toistenkaan tunteita ja olotiloja, koska ne ovat jokaiselle sillä hetkellä sitä elämää ja totta. Itse näissä postauksiasain käyn läpi omia tuntemuksiani ja olojani ?

  • Sussu kirjoitti:

   Olipa Leppis erikoinen kommentti. Eiköhän se noro oo ilkeä tauti ihan missä elämäntilanteessa vaan. Jollain se voi olla myös kovempi tauti kuin toisella. Itse olisin ollut raskausaikana paniikissa, jos olisi noro tullut, aina raskausaikana on omat riskinsä. Jos nyt tulisi, kun on lapsia, niin olisihan se ilkeää. Mutta miksi vertailemaan, milloin ja kenellä pahin, kaikki kokee asiat omalla tavallaan.
   Kiva outi, että on parempi olo jo ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.