Hae
Outi Karita

Kesäkuu, elossa ollaan ja uutta kohti

Kesäkuu startattu sohvalla makoillen ja nyt onkin aika jakaa vähän positiivisuutta. Ensin kuitenkin lyhykäisesti parin viimepäivän kuulumiset. Täällä on pukannut tautia nyt taudin perään. Ensin oli poskiontelotulehdus ja sitten iski meillä töissä jo pitkään kiertänyt vatsatauti oikein kunnolla meikään. Tiistai iltana iski aikas rajuna, mutta tänään vointi ollut vain parempaan päin. Eilen olin vielä ihan dööd, mutta tänään pikkuhiljaa voimaannuttu. Jaksoinpa tässä illan päätteksi tulla tänne koneellekin ja tarkoitus ei ole nyt suinkaan surkutella vaan jakaa positiivisuutta niinkuin lupasin. Moni päättää koulunsa tällä viikolla ja valmistuu, monilla alkaa kesäloma ja moni saattaa ihan muutenkin olla uuden edessä. Näihin ajatuksiin löysinkin kalenteristani oikein sopivan mietelmä pätkän.

Kesäkuu

Kesäkuu ja Uutta kohti

Edessä on sata ovea,
tuhat tietä.

Valitse sydämelläsi,
punnitse tunteella,
käytä hiven järkeä.

Ovet on tehty avattaviksi,
tiet tallattaviksi,
elämä elettäväksi.
Jos erehdyt,
uskalla itkeä,
uskalla nauraa, 
uskalla muuttaa suuntaa.

Ei mikään kasva ilman vettä,
ei ihminen kypsy kyynelittä.

Mutta silti odota parasta,
äläkä pelkää pahinta,
niin saat mitä sydämesi halajaa. 

-POSITIIVARIT-

IHANAAKIN IHANAMPAA KESÄKUUTA!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.