Hae
Outi Karita

Ilo kiertoon hyvää jakamalla ja arvonta!

Laitetaan ilo kiertoon!

Muistat ehkä muutama kuukausi sitten startatun Ilo kiertoon -haasteen? Eikä haittaa jos et muista, olet ehkä myös uusi lukija. Haasteen on tarkoitus kerätä Instagramin häshtägeillä rahaa hyväntekeväisyyteen. Meidän #ilokiertoonpori kohteena on Syöpykät -järjestö ja toivomme edelleen pientä vauhditusta tähän hyväntekeväisyyskeräykseen. Meillä on kohde ja meillä on myös lahjoittajana Vehmasputki Oy aina 100 euroon asti. Nyt aiomme jakaa Porin tiiminä, minä ja Sonja teillekin hyvää ja laittaa #ilokiertoon! Eli nyt sulla on mahdollisuus voittaa arvonnassa samalla kun teet hyvää eikä tämä maksa sinulle mitään!

Arvontaan olemme kummatkin  koonneet ihanat paketit ja osallistuminen vaatii vain julkisen Instagram-tilin ja vähintään yhden kuvan, jonka häshtägeistä löytyy #ilokiertoon ja #ilokiertoonpori. Näin kerrytät 1 euron Syöpyköille ja olet mukana arvonnassa. Jos Instatilisi ei ole julkinen, voit laittaa sen vaikka toukokuun ajaksi julkiseksi ja sitten palata suljetumpaan versioon, riittää kun tilisi on julkinen kesäkuun ensimmäinen päivä, jotta näemme jaettujen kuvien määrän ja voimme liittää sinut arvontaan. Eli jokainen voi osallistua. Et siis tarvitse rahaa, vaan hyvää mieltä ja yhden kuvan, jolla pääset mukaan!

Ilo kiertoon

Millainen kuva on mukana?

Kuva, josta huokuu iloisuus ja hyvä fiilis. Plussaa siitä, jos olet löytänyt itsellesi haasteen, jota olet kevään aikana suorittanut. Tärkeintä tässä on kuitenkin hyvän tekeminen ja ilo!

Eli lisää Instaan kuva tägeillä #ilokiertoon ja #ilokiertoonpori. Suoritamme arvonnan kuun vaihteessa! Osallistu viimeistään 31.5! 

Eikä haittaa vaikka et asuisi Porissa, voit silti tukea syöpää sairastavien lasten perheitä. Syöpykät järjestö tekee upeaa työtä, jotta syöpää sairastavat lapset voisivat elää kivaa ja virikkeellistä elämää.

Ilo kiertoon

ILO KIERTOON ARVONTAPALKINNOT

Olemme tosiaan Sonjan kanssa koonneet kummatkin palkintopaketit teille, jotka haluatte myös laittaa ilon kiertoon. Omassa paketissani jaan hyvinvointia. Paketti sisältää 2 Tran  quini Positively Relaxed hyvinvointijuomaa, New Nordicin Hair Volume ravinnelisän hiuksille, New Nordicin Frutin kuitu-vitamiini-kivennäisainevalmisteen, TRESemmen matkakokoiset shampoon ja hoitoaineen, Party Liten kesä 2017 malliston Kotilonkuori somisteen ja Party Liten tuikkivia.

Ilo kiertoon

Ilo kiertoon

Lisäksi ystäväni, Foreve jälleenmyyjä (joka on myös äitysfysioterapeutti Fysio Kelliksestä) halusi lähteä tukemaan kampnajaa antamalla arvottavaksi yhden Foreverin tuotteen, eli yhtenä avontapalkintona on Foreverin Aloe Sunscreen SPF30.

Käy ihmeessä tsekkaamassa myös Sonjan arvontapaketti, joka on myös todella ihana! Sonjan paketin pääset näkemään Sonjan postauksesta: ILOKIERTOON JA KOSMETIIKKAPAKETIN ARVONTA

Jaa ihmeessä tätä postausta myös eteenpäin, paina sydäntä ja jätä puumerkkisi kommenttikenttään 🙂

♥ Kiittäen Outi ja Sonja ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.