Hae
Outi Karita

Äitienpäivä

Raskaana ollessahan ei vielä taideta erikoisemmin juhlistaa äitienpäivää, mutta kyllä tänä vuonna äitienpäivä tuntui niin erilaiselta. Mustahan on kuitenkin tulossa äiti, vai olenko sitä jo?  Kyllä mä vähän niinkin koen. Vuoden päästä tuntuu sitten vielä erilaisemmalta jos vain kaikki menee hyvin ja saadaan pikkuinen maailmaan. Kyllä tää on vaan jotenkin niin ihmeellistä, ihmeellistä että vihdoin olen raskaana, musta on tulossa äiti ja mun sisällä kasvaa oikeasti toinen ihminen, ihminen jolla on jo sydän, aivot, kädet ja jalat. Onhan se ihan käsittämätöntä. Ihmeellisenä asiana sitäon aina pitänyt, mutta jotenkin se ihmeellisyys tulee vielä ihmeellisemmäksi ja enemmän ajatuksiin kun se koskettaa omaa itseä. Illalla nukkumaan mennessä sanoin Rikulle, ”tää on ollut kyllä paras äitienpäivä ikinä, mutta ens vuonna toivon mukaan sanon nää samat sanat”.

Mitä meen ätienpäivään sitten kuului? Ei loppujen lopuksi mitään kovin ihmeellistä.

Käytiin Rikun vanhempien kanssa Porin Vaakunassa aamupalabrunssilla ja syötiin niin paljon, ettei tarvinnut toviin mitään sitten syödäkään. Vietiin Rikunäidille Pentikin ”Mamma” muki ja kotona odottaa jo meidänkin äitiä ”Mummu” muki, älkää kertoko sille 😀 Mä halusin käydä hakemassa terassikukkia, joten ajeltiin Rikun kanssa Kodin Terraan ja ostettiin ruusuja laitettavaksi terassin ruukkuihin istutusta odottamaan. Mä olin nukkunut yön tosi huonosti, hupsuna jännittäjänä jännitin tän raskausuutisen julkiseksi tuomista. Kotiin siis kun päästiin niin otin pienet päikkärit sohvalla.

Päivällä vielä käytiin Rikun vanhempien luona kakkukahvilla, kun pyysivät jo brunssin perään, mutta silloin ei olisi kyllä kakut uponneet. Kahvittelulle ei ollut vaan paljoa aikaa kun olin ottanut ne päikkärit ja oltiin menossa Rikun kanssa leffaan. Mentiin katsomaan Guardians of the galaxy. En oikein tiennyt mitä odottaa leffalta, mutta se oli ihan superhauska, ihan 5/5! Kotiin päästyä grillailtiin. Illalla sitten suuntasinkin äitiyspilatekseen jasoittelin omalle äidilleni, nähdään ensi viikonloppuna.

Meillä oli mukavan rento päivä ja ulkona oli ihana ilma. Riku halusi jo tänä vuonna mua lahjoa, olen kuulemma ansainnut hemmottelua ja sain lahjakortin kasvohoitoon. 

Tän postauksen kuvat onkin otettu juurikin eilen, äitienpäivänä ja päällä mulla on noissa kuvissa Cubuksesta löytämäni ihana neulemekko.

Mitäs muuten teidän ätienpäivään kuului?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.