Hae
Outi Karita

RV 15 ja tunteet pinnassa

Voi, nyt on kyllä jotenkin helpottunut olo bloggaajana, kun on tämä raskausuutinen tuotu esiin. Kirjoitan niin avoimesti elämästäni ja tällaisen, näin ison asian salassa pito on ollut vaikeaa ja aiheuttanut ehkä vähän hiljaisempaa blogielämääkin. Kerroin jo melko ajoissa, varhaisultran tienoilla työpaikalla raskaudestani ja sitä ennen myös muutamalle tärkeimmälle. Sen jälkeen pikkuhiljaa kerrottu asiaa ja varsinkin 12 viikon ultran jälkeen. Heti alkuun minut yllätti ihmisten aito ilo ja onni meidän puolesta, toisten liikuttuminen meidän onnesta, ei helpoimman taipaleen kautta, mutta ei vaikeimmankaan. Tottakai läheisimmät liikuttuvat ja elävät mukana, mutta myös ei niin läheiset ovat olleet jotenkin käsittämättömän onnellisia, kuinka suurta se ilon ja onnen myötäeläminen onkaan. Tänään olen ollut myös hyvin liikuttunut toisten reaktioista ja muutenkin äitienpäivästä ja onnesta, mikä meitä nyt ympäröi. Aivan ihania viestejä tullut blogiin, instaan, snäppiin, ihan henkilökohtaisestikin, voi että… Ihanaa miten ihmiset iloitsevat toisten ilosta ja onnesta.

Mulla alkaa aina sunnuntaina uusi raskausviikko ja tänään on nyt sitten tasan RV 15. ajattelinkin, että voisi olla hauska päivitellä aina viikon vaihtuessa kuulumisia. Katsotaan miten nämä postaukset nyt lähtevät pyörimään. Nyt alkuun on myös vähän kurottavaa näissä kuulumisissa, niin paljon asioita joista olisi tehnyt mieli kirjoittaa jo aiemmin tänne. Lupaan kyllä päivitellä muitakin kuulumisia ja postauksia. Tästäkin viikosta tulossa taas ruokapäiväkirjakin.

Tällä viikolla mua on kiusanneet sekä pieni nuhaflunssa että allergiaoireet. Allergiaoireet onneksi olleet tänä keväänä paljon lievemmät kuin aikaisempina vuosina, osasyynä varmasti huono kevät, mutta osasyynä kyllä raskauskin, sillä en ole eläimistäkään oireillut niinkuin yleensä. Vältän mahdollisimman pitkälle lääkkeidenottoa, mutta tänään oli pakko turvautua allergialääkekisiin nyt illalla ja onhan se niinkin, että jos mulla ei kunnolla happi kulje niin ei se hyvä pikkuisellekaan ole. Pari kertaa tälläviikolla myös olen ottanut Panadolia.

Niin muuten, meidän pikkuinen on Tiitiäinen ja oikeastaan tuo nimi on jo lyhentynyt Tiitiksi. Tiitiäinen vaan pälkähti kerran mun mieleen ja onhan Tiitiäisen tuutulaulu kaunis, ehkä siitä tulee Tiitin synnyttyäkin hänen tuutulaulunsa.

Postauksen kuvat napsittiin jo eilen, että oikeastaan niissä on RV 14+6 jos tarkkoja ollaan, heh. Tuo viikkojen laskennan aloitus tuntui aluksi muuten tosi hassulta, me kun tiedetään, koska Tiiti sai alkunsa ja silti lasketaan kuukautisista, mutta niinhän se vaan lasketaan. Avaan toisella kertaa taivaltamme teille vähän, sen mitä koen, että olisin halunnut jo kertoakin aiemmin.

Masu on kivasti pullahtanut esiin ja mun notkoselkä kyllä korostaa sitä, varsinkin kun en ole vielä oppinut seisomaan aina korostamatta notkoa. Raskautumisen myötä olen yrittänyt opetella eroon tuosta notkon korostamisesta, mikä kulkenut mulla varmaan aina ja jota teen ihan tiedostamattani. Ei ihan helpolla opi pois tuosta…

Huomenna päivittelen äitienpäiväkuulumisia ja ehkä sitten sen jälkeen välillä jotain muuta 😀

14 kommenttia

 1. Riina kirjoitti:

  Onnea tuhannesti ❤❤❤ kerro ihmeessä teidän taipaleestanne tähän pisteeseen, itseäni kiinnostaa kovasti sillä perheenlisäys on myös meillä kovassa yrityksessä. Jokakuukautinen pettymys on riipivää ?Vilpittömästi vielä onnea teille ja aurinkoista
  kevättä ❤

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitoksia ❤
   Avaan tarinaamme tässä lähiaikoina lisää ? Tuedän sen joka kuukausittaisen pettymyksen. Voimia teille ja ihanaa kevättä! ❤

 2. miltsu kirjoitti:

  itsellä myös notkoon taipuvainen selkä ja aika paljon saa mahan kasvaessa kiinnittää selän asentoon huomiota,jotta selkä ei kipeydy kohtuuttoman paljoa 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Nyt täytyisi itse opetella olemaan korostamatta notkoa, siitä kun ei kuitenkaan eroon pääse. Olen nyt äitiyspilateksessa käynyt ja siellä on tehty tosi hyviä harjoitteita ?

 3. Pauliina Hurme kirjoitti:

  Mun raskaus viikko vaihtui myös aika sunnuntaina, tosin mulla tänään jo se 36+0! Oon kans aidosti onnellinen et teitäkin onnisti tällä saralla 🙂 tää on ihanankamalaa aikaa! 🙂 ja koska hormoonit, itken tätäkin kirjoittaessa!! 😀 tsemppiä raskauteen! 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kiitos Pauliina! ❤
   Teillä onkin sitten pian uusi tulokas sylissä, ihanaa ?

 4. Sussu kirjoitti:

  Voi paljon onnea!❤ oonkin sun aiemmista teksteistä ymmärtänyt, että raskaus olisi toivomuksissa. Ihanaa, että nyt onnisti!❤ vaikka en sua oikeasti tunne, niin ihan kyynel tuli silmään? asiaan voi kyllä vaikuttaa hormonit, kun itsellä on vastasyntynyt pieni käärö kainalossa. Kaikkea hyvää raskauteen, kerrohan aina välillä kuulumisia ?

 5. Hanna kirjoitti:

  Ihana uutinen ja olen tosi onnellinen teidän puolesta. Tiedän, mitä on odottaa lasta pitkään ja se, kun siihen tarvitsee apuja. Mutta miten se onnistumisen tunne onkaan ihana. Meille syntyi pieni poika huhtikuun lopulla ja ensimmäistä äitienpäivää vietetään pieni kyrtty kainalossa. Onhan tämä vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Kaikkea hyvää raskauteesi!
  Hanna

 6. Susan kirjoitti:

  Kun on itse tahinut lastensaantia monta vuotta, ymmärrys onnestanne on todella selkeä. Pikkuinen Aura-neiti on kohta jo 4kk ikäinen ja voi tätä onnen määrää! Uskomatonta, mutta rakkaus häneen vain kasvaa päivä päivältä ❤. Suren niiden puolesta, jotka eivät tätä onnea saa koskaan kokea. Onnea siis niin paljon kasvavasta masusta ja paljon tsemppejä matkalle! ❤

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Susan! ❤
   Niin ihanaa että teilläkin on nyt pieni tyttö niin pitkän odotuksen ja toivomisen jälkeen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.