Hae
Outi Karita

Kosmetiikkatärpit x 5

Muutamia hyväksi toteamianikosmetiikkatärppejä ajattelin vinkata. Näistä tuotteista suurin osa on huhtikuun uutuksia minulle. Toukokuussakin tullut jo hyviä tärppejä, muttatehdään niista taas myöhemmin oma postauksensa. Myös kuivan ihon apuun tulossa vinkkejä, sillä omaa ihoani on todella koetellut tämä talvinen kevät…

Tällä kertaa vinkit NYX:n kosmetiikasta, johon olen pienesti taitanut hurahtaa, ainakin NYX:n huulipuniin, heh. Lisäksivinkkoja silmänympärysiholle sekä yllättävä deodoranttivinkki!

Aloitetaan näistä kolmesta. Silmänympärysiho on mulle yksi murheen kryyni ja nyt mulla onkin kaksi hyvää tuotetta silmänympärysiholle!

Clinique- Pep-start eye cream

Kosteuttava ja kirkastava silmänympärysvoide, jonka purkkikin houkuttelee tällaista värikkyysfania. Ihanan kevyt tuote, joka antaak uitenkin hyvin kosteutusta ja mikä ihan superhyvä juttu mun kuivalle iholle, niin tätä voi levittää koko silmänympärysiholle, myös siis lähelle silmää, kaikkia voiteita kun ei suositella kovin lähelle silmää. Hinta-laatusuhdekin on oikein hyvä, en nyt hintaa itseasiassamuista, mutta ei ollut kalleimmasta päästä laisinkaan.

Nivea – Cellular Perfect skin

En ole itseasiassa aivan varma olenko tästä tuotteesta aiemmin vinkannut. Tämä on tilaamani Bette Boxin kautta minulle tullut tuote, johon olen ihastunut. Kyseessä on siis myös silmänympärysvoide, jota laitan tavallisen silmänympärysvoiteen päälle. Tässäkin on kesteuttavaa ominaisuutta, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Käytänkin tätä tuotetta tummiin siolmänalusiin, sillä tämä on ikäänkuin silmänympärysihon BB-voide ja todella hyvä sellainen. Saatan ostaa uudenkin putkilon kun tämä joskus tyhjenee. Itseasiassa oon jo tovin miettinyt, että koskahan jo loppuu, että hyvin riittoisa tämä tuubi on.

Palmolive aromatherapy deodorant

Mulla on ollut hikiongelma ja pitkään käytin melko hintavaa Rexonan dödöä, josta sain avun. Bette Boxista kun Palmoliven dödö tuli, niin olin hyvin skeptinen, mutta päätin antaa mahdollisuuden ja sehän kannatti. Nyt olen ostanut jo toisen putellin ja selviän vähän halvemmalla.ykkään näiden tuoksuista myös, mutta näitä saa muistaakseni myös tuoksuttomana.

Sitten omiin NYX uutuuksiin.

NYX Liquid Suede – Orange county

Näitä on varsinkin Pajusen Piia blogissan hehkuttanut, näitä nimenomaisia Liquid Suede punia ja niiden pysyvyyttä. Sävyjähän on ihan ziljoona, mutta itse päädyin tällä kertaa oranssiin. Pysyy todellakin huulilla hyvin ja antaa todella paljon ja vahvasti sävyä. Ainakin tätä sävyä on tarvinnut hieman fiksailla välillä, kuitenkin hyvin vähän. Syömisen jälkeen ei tarvitse heti olla paniikissa peilin ja putellin kanssa korjailemassa vaan samalla kun käy päivän aikana vessassa voi peilistä tsekata tilanteen kaikessa rauhassa.

NYX Shadow Palette – Bossy / Autoritaire

Päätinpä tetstata myös NYX:n luomivärit jasävymaailmaa näistäkin löytyi. Liilan sävyt on mulla ollut vuosia jo suosikkeina silmäluomilla, joten sellaisia nytkin mukaan tarttui. Hyvin antaa luomiväritkin pigmenttiä ja pysyvät hyvin luomilla.

Alla olevassa kuvassa tuota NYX:n punaa 😉

Ps. tsekkaa myös viime vinkit, joissa myös NYX:iä sekä Lumenea, Dermosilia ja Maybellineä;
5 x kosmetiikkatärppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.