Hae
Outi Karita

Uusi päivä

Nousin tänään 2 tuntia ennen töiden alkua, lähes kaksi tuntia ennen töihin lähtöä. Nousin hetken sen jälkeen kun olin toivottanut miehelleni hyvää työpäivää. Yksin hiljaisessa kodissa laitoin äänikirjan pyörimään ja suuntasin rauhassa aamupuuhilleni. Paistoin viikon ensimmäisen banaaniletun ja siitä tuli just hyvä, reunat hieman rapsakat ja pieni voin maku, marjoja ja banaanisosetta päällä.Lasi tuoremehua, jep olen koukussa. Pöydällä eilen mieheltäni saamat nimppariruusut. Pysähdyin taas miettimään, kuinka nautinkaan aamuista. Aamusta alkaa aina uusi päivä ja se voi tuoda vastaan mitä tahansa, mitä tahansa voi tapahtua. Lähden uuteen päivään hyvällä energialla ja vastaanottavaisena, sen voin valita aivan itse!

”Tämä on uuden päivän alku. Voin tuhlata sen tai voin käyttää sen hyödyksi.

Se mitä tänään teen on tärkeää, koska vaihdan päivän elämästäni siihen. Kun huominen tulee, on tämä päivä mennyt ikuisiksi ajoiksi ja jättänyt tilalleen jotakin, johon olen sen vaihtanut.

Haluan sen olevan voittoa, ei tappiota; hyvää, ei pahaa; menestystöä, ei epäonnea; niin ettei minun tarvitse katua hintaa, jonka olen siitä maksanut.”

-Positiivarit-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *