Hae
Outi Karita

Faktoja tiskiin

Pitkästä aikaa vähän random faktoja minusta, löytyykö sulta joitain samoja?

Oon tuoremehukoukussa! Oon joskus aiemmin ollut koukussa tuoremehuun ja aamu ei lähtenyt käyntiin ilman mehulasillista. Sain kuitenkin vieroitettua itseäni tuosta kokusta, mutta salakavalasti se on vain hiipinyt takaisin mun elämään ja melkein joka aamu kulautan tuoremehua lasillisen. Mehu saa olla vähän väksyä, nytkin mulla on appelsiinista ja veriappelsiinistatehtyä mehua kaapissa, NAM!

Mä tanssin välillä kotona yksikseni! Tykkään hirmuisesti tanssia ja se on mulle ikäänkuin ilmaisukeino, hauskanpitoa ja ajatusten tuuletusta, antaa musiikin vaan viedä. Aloin juuri tekemään uutta Outin jamit biisilistaa Spotify:hin ja lista alkaa Antti Tuiskun Rahan takii biisillä.

En oo ikinä mitenkään suuresti fanittanut ketään julkkista. En osaisi nimetä yhtä lempi artistiani tai bändiä, tykkään niin monesta. Lempparinäyttelijöistä sain varmaan lyhyemmän listan.

Jos saisin autoliikkeestä valita minkä tahansa auton, ei mulla olis harmainta aavistustakaan mikä se olisi. En oo ollut ikinä mikään autoihminen, ehkä johtuen siitäkin, ettei mun lapsuuden kodissakaan auto ollut kuin kulkuväline paikasta a paikkaan b. Jonkun turvallisen, hyvän tuntuisen ajaa ja kivän värisen valkkaisin 😀

Sen sijaan tietäisin heti minkä moottoripyörän haluaisin. Ehdottomasti moottoripyörien ferrarin, punaisen Ducatin, mutta ehkä ens alkuun riittäisi Honda CBR. Motolla kun en ole ajellut sitten kortin ajamisen jälkeen…

Mun ylioppilaslakki on täysin puhdas. En ikinä laita sitä päähäni. Must se on hassun näköinen päässä. Vappunakin laitan mielummin jonkun muun kivan hatun. Antaa yo-lakin pölyyntyä hyllyssä 😀

Tykkään istuskella yksin kahvilassa ja lueskella tai kirjoitella.

Tarantinon leffat on ihan mun lemppareita. Ne on niin nerokkaasti ja viimeistä piirtoa myöten tehdyt. Tarantinoltakinehkä suosikkini on Kill Bill leffat, tai ei oikeastaan mitään ehkä, vaan kyllä ne ovat!

Oon hirmu allerginen melkein kaikille hedelmille, ei ole kuin muutamia joita voin syödä. Yks päivä töissä jaoin omenan paloja lapsille ihan pihdeillä, jotka oli ilmeisesti käväisseet kokonaan siellä omenanpalojen päällä. Hetken päästä oli nimittäin käsi punainen ja kutiseva…

Praha on tähän mennessä käymistäni paikoista ulkomailla mun suosikkini, kolme kertaa jo käynyt ja koska tahansa voisin mennä uudestaan. Käydään kuitenkin välillä muuallakin ja seuraava reissu kohdistuukin Italiaan 🙂

2 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  sain susta rauhallisen ja seesteisen kuvan näiden perusteella en tiiä miksi…autoja en minäkään ymmärrä pääasia et on automaatti koska en osaa manuaalil ajaa moka kun autokoulun jälkeen lopetin niiden ajamisen.tanssin myös kotona yksin niin vapsuttavaa ja siivouksessa toimii motivaationa.mehuja join lapsena nyt niitä varoitellaan niin paljo ettei tee mieli muutenkæaan en juo kalorieta smoothieitakaan en ole ymmärtänyt.idolit myös vähissä lapsena spicegirls oli iso juttu samoin savagegarden madonna ja rickymartin.onko sulla autoa?moottoripyöräily oli yllätys kirjoita siitä lisää ootko kauan harrastanu?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kun ihana kuulla 🙂
   Mä ajattelen kaiken syömnisen suhteen, että kokonaisuus ja kohtus on tärkeintä. Smoothieita juon päivittäin, teen itse evääksi ja silloinhan ne pystyy hyvin määrittelemään että millaisia kaloripommeja on. Smoothiet toimii kuitenkin helppona ja nopeana välipalana 🙂
   Meillä on miehen kanssa auto, jota kummatkin käytetään. Nyt tykkään tosi paljon kun työmatka on niin lyhyt, että oli sitten millainen keli tahansa niin kävellen kuljen. Myös pyöräilen paljon, paitsi talvisin.
   Mä kasvoin lapsuuteni moottoripyörien keskellä, sivuvaunussa ja iskän takana… Moottoripyörä kyllä löytyy tallista, isän vanha, jota en mitenkään hingu päästä ajamaan, koska se ei oikein ole mun makuuni 😛 Moottoripyörää en ole ajanut sen jälkeen kun kortin ajoin itselleni yli 10 vuotta sitten, että vähän tarvisi ensi alkuun parkkipaikalla tai isolla kentällä ajelua. En ole sitten raaskinut pyörään satsata kun aika kallis harrastus se on, mutta ehkä jonain päivänä. Nautin niin suuresti moton päällä olemisesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.