Hae
Outi Karita

Täydellistä sushia ja sydämmellisiä ihmisiä

Helsinkiin kun menee, niin tarvii melkein päästä Sushille, koska sieltä saa ihan parasta sushia. Porista on pitkään puuttunut kunnollinen sushiravintola, siis oikeesti sellainen huippuhyvä, johonjanoaa päästä uudestaan. Kesällä olisi tulossa uusi paikka Poriinkin ja odotukset on kyllä korkealla. Helsingistä löytyvässä Sushibar + Wine ravintolassa ruoka ihan sulaa suuhun. Kala on tuoretta ja niin hyvin tehtyjä kaikki annokset!!! Jos tykkäät sushista tai et ole varma tykkäätkö tai et ole saanut koskaan hyvää sushia, niin suosittelen suuntaamaan tänne! Siis suositus ihan kaikille! Hinta on hieman korkeampi kuin esim. ketjuravintolassa Hanko sushissa, jossa sielläkin ruoka on hyvää, mutta tämä vie sushin uudelle levelille. Samoin silti Turustakin löytyy eräs ravintola jota suuresti suosittelen, nimittäin Sushi Panda, sieltä saa myös todella maukasta!!!

Viime viikonloppuna oltiin tosiaan minä ja Riku, Marissa, Ville ja heidän pikkuisensa sekä Elina ja Santtu tuolla Sushibar + Wine ravintolassa lauantailounaalla. Olisi voinut syödä taas vaikka kuinka paljon, mutta ruuasta itse seuraan. On oikeasti aivan mahtavaa miten ihania ja sydämmellisä ihmisiä sitä on löytänyt ympärilleen. Kaikki me oltiin onnellisia tahoillamme ja myös onnellisia toistemme onnesta ja tietysti seurasta. Pienen perheen saaneet  Marissa ja Ville, juuri kihlautuneet Elina ja Santtu sekä minä ja Riksa, jotka olemme pian olleet 14 vuotta yhdessä ja elämme oikeaa onnemme vuotta (7 on onnennumeromme 😉 )! Lounaamme oli täynnä iloa ja onnea ja mikä parasta, näiden ihmisten kanssa voi jakaa myös ne surutkin, joista tällä kertaa ei vain ollut tietoakaan.

Yhteiskuvista kiitos Elinalle ja Marissalle <3

5 kommenttia

 1. Kike kirjoitti:

  *sydämellisiä

 2. Marissa kirjoitti:

  Muiskis <3

 3. Anna kirjoitti:

  Koska tulee ruokapäiväkirja?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heippa! Toimeennun tässä asiassa nyt ja ens viikosta tulossa päiväkirjaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.