Hae
Outi Karita

Syvennetään naururyppyjä

Ihan mahtava viikonloppu takana ja mietein, mitä teille siitä jakaisin, mistä aloittaisin. Viimeksi kirjoitin hymystä ja yksi asia mikä viime viikonloppua kuvaa hyvin on nauru. Hymystä onkin siis hyvä jatkaa nauruun. Kuuluihan meidän viikonloppuun paljon paljon muutakin, monia ystäviä ja paljon kaikenlaista puuhaa, niin sitä naurua kuin mietteitä ja ajatuksia.

Espooseen kun Rikun kanssa lauantaina suunnattiin ja mentiin Marissan ja Villen ovesta sisään, niin nauru oli tervehdyksemme. En edes taida tietää mitä me naurettiin, onnesta kait. Näitä ystäväisiä ei oltu taas hetkeen nähty, helmikuulla viimeksi. Nähdessä tuntui kuitenkin niin tutulta sekä rakkaalta ja erotessa iski ikävä. Kuitenkin taitaa pieni breikki olla taas paikallaan niin saadaan kaikki palauteltua poskilihaksemme 😀 Oikeasti mietin, koskas seuraavaksi nähtäisiin!!!

Jos nauru pidentää ikää niin viime viikonloppuna vuosia tuli rutkasti lisää, tulkoot sitten vuodet kuinka ryppyisinä tahansa, eletystä elämästä ne kertovat!

Me oltiin siis Marissan, Villen ja heidän pikkuhurmurinsa kanssa päivä Tukholmassa risteilyllä ja Tukholma oli kauniin keväinen. Meillä oli todella rento ja mukava viikonloppu. Nauruterapiaa kerrakseen, paljon hyviä keskusteluja ja ajatuksia, hyvää ruokaa paljon, shoppailua ja ennenkaikkea yhdessäoloa. Ehkä kirjoittelen muutakin ja saatte lisääkin kuvia 😀

Positiivisista ihmisistä, hymyilystä ja naurusta vielä mietteenä seuraava, aivan loistavan Samuli Putron biisin, Matkamuiston alkusanoja.

”Se nero joka luulee
Että onnellinen mies on
Onnellinen aina
On tavattoman tyhmä

Elämä on sarja
Surujenkin sarja
Ja joka sitä pelkää
Jää hyllylle ja pölyyntyy
Niin kuin matkamuistot”

Tämä viikonloppu oli onnea täynnä aivan perjantaista alkaen!
Onnesta pitää nauttia täysillä, elää hetkessä ja vaikeina hetkinä ne onnenmuruset kantavat.
Vaikeuksien kautta myös onnesta nauttii aivan eri tavalla.
Naurua ja hymyjä tähänkin viikkoon!

Pst. Tsekkaa postaukset

Positiivinen ihminen ja negatiiviset tunteet

Hymy

0 kommenttia

 1. Heini kirjoitti:

  Kiitos tästä ihanan positiivisesta postauksesta, hymyilevistä ihmisistä ja muistutuksesta miten ihanaa elämä on. Ja tuota Samulin biisiä oon itsekin kuunnellut, loistava taas jälleen.
  Aurinkoa kevääseesi! 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos sinullekin ihanasta kommentistasi 🙂
   Aurinkoista kevättä myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.