Hae
Outi Karita

Hymy

Hymyllä on paljon vaikutuksia niin itseen kuin muihin. Muksuna ja nuorena multa kysyttiin välillä miks mä hymyilen. Se oli hämmentävää, miks en hymyilisi. Aina löytyy syy hymyyn, myös silloin kun elämä potkii. Joskus hymyilyttää kun tuntuu hyvältä, tapahtuu jotain kivaa itselle tai toiselle, on kaunis ilma, linnut laulaa, tulee kauan odotettu sade, kukat keittiön pöydällä, kortti ystävältä, toisen hymy…

Hymy on myös kauneinta mitä voi päälleen pukea. Aito hymy on mun mielestä aina kaunista. Mulla menee silloin silmät sirrille, ihan pieniksi, ylähuuli nousee niin, että ikenet paistaa, silmiin tulee myös naururypyt. Isälläkin tuli aina naururypyt, must se oli isän hymyssä ihanaa!!!

”Hymystä tietää, että sydän on kotona.”

0 kommenttia

  1. Jemina kirjoitti:

    Ihana postaus ja niin ihana hymy sulla! <3
    Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3
    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.