Hae
Outi Karita

Minilomia ja lyhennettyjä työviikkoja toistensa perään

Tässähän on kaksi lyhyempää työviikkoa ollut ja siinä välissä miniloma, kiitos pääsiäisen. tämä viikko onkin ollut sitten melkos kiiruinen, enkä ole ehtinyt blogiakaan päivittää. Tai olisinhan mä ehtinyt jos olisin napsaissut pois yöunista, kotipuuhista ja miehen kanssa olosta… Tiistaina en vain jaksanut, keksiviikko ja torstai on olleet sitten iltatöitäkin niin täynnä. Nyt pieneneksi hetkeksi kuitenkin istahdan koneelle.

Nytkin on edessä pieni miniloma ja ensi viikkokin lyhennetty työviikko, sitä seuraavasta tekeekin lyhyemmän vappu. Pääsiäinen meni pääosin kotona rentoillen ja teki kyllä hyvää! Nyt onkin vuoro suunnata tien päälle ja laineille. Huomenna työpäivän jälkeen suuntana on Helsinki ja lauantaina seilataan kohti Tukholmaa. Maanantaikin on vielä lomailupäivä. Oi vitsit, oon odottanut tätä viikonloppua jo jonkin aikaa. Pääsee näkemään ”Hesan” seudun ystäviä 😉

Joskus rentoilulomat kotona tekee hyvää ja lataa akkuja, joskus akkujen latausta on parhaimmillaan ystävät ja lomareissut!

Pyrin kyllä tässä minilomankin aikana tänne blogiin jotain päivittämään, mutta olen oppinut ottamaan tämän blogin kanssa rennosti ja olemaan itselleni bloggaajana armollisempi. Vaikka ideoita ja ajatuksia olisi paljon postauksia varten, niin niiden aika on kun aikaa on. Kuten postauksen alussa mainitsin, niin riittävästä levosta, kotipuuhista ja miehen parisuhdeajasta se ei saa veloittaa, ainakaan liikaa 🙂

Tulevan viikonlopun kuulumisia on ainakin luvassa ensi viikolla!
Kiinnostaisiko teitä enää kuulla pääsiäisen kuulumisista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.