Hae
Outi Karita

Ulkotreenikausi startattu, viime viikon treenit

Kiva näin sateisina päivinä fiilistellä ulkotreenejä, tänäänkin kun on satanut räntää, heh. Viime kesänä kuitenkin hullaannuin ihan täysillä ulkotreeneihin ja siis sekä aerobisiin että lihaskuntotreeneihin. Ainahan oon lenkkeillyt ja kesäisin rullaluistellut, mutta viime kesänä aloin tekemään porras- ja mäkitreenejä, erilaisia hiittejä ja ihaskuntotreenejä ulkona. Kotiterdellekin ilmaantui TRX nauhojen tyyppiset halpisversiot. Viime viikonloppuna nuo halpisversio treeninauhat taas laitettiin killumaan terassille ja ulkotreenit sai alkaa! Ai että, kun tuntui tosi hyvältä, fiilis oli ihan superhyvä treenata ulkona ja varsinkin kun oli tosi kiva ilma! Nyt odottelen taas ulkotreeneihin kutsuvia ilmoja ja suunnitteilla on taas porrastreenitkin. Ihanaa tämä kevät ja lisääntyvä lämpö ja aurinkoiset kelit!

Alla muutamia kuvia ulkotreenipäivältä ja kuvien jälkeen koko viime viikon treenipäiväkirja!

MA

Kiinteät kurvit -jumpan ohjaus ja samalla itse sain hyvän koko kropan lihaskuntotreenin sekä aerobista treeniä.

TI

Tiistaina kävin fyssärillä, jossa pureuduttiin mun notkoselkään, alaselkä kipuihin ja issiasvaivaan, tehtiin muutamia pilatesharjoitteita.

KE

Kahden jumppatunnin ohjaus, joista ensimmäinen piukat pakarat jumppa eli alakroppaan painottuva tunti. Vartin hengähdystauon jälkeen pumppitunti. Eli koko korppa sai tehokasta treeniä ja jalat supertehokasta 😀

TO

Treenitön päivä

PE

Illalla ilta-aurinko houkutteli lyhyelle, n. puolentunnin sauvakävelylenkille, tämän lisäksi tein tiistaina opittuja pilatesliikeitä muutamat.

LA

Kolmen liikkeen kotitreeni; tuettu hauiskääntö, Ranskalainen punnerrus (ojentajille) ja Arnold press (olkapäille)

SU

Vaalipäivän äänestyslenkki kestoltaan n. 45 min-1h. Myöhemmin päivällä vielä ulkotreeni, jossa keskityin selkään, rintaan ja takaolkapäihin.

————–

ONKO MUITA ULKOTREENEIHIN HULLAANTUNEITA?

0 kommenttia

  1. Jemina kirjoitti:

    Joo!! ulkotreenit on noussut munkin suosikkeihin varssinkin nyt kun on näitä vähän kauniimpiä päiviä ollut! <3 Ihania kuvia susta! <3
    Mun blogissa kanssa uutta postausta! <3 🙂
    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/eika-myoskaan-hyvinvointia-taydellista.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.