Hae
Outi Karita

5 x kosmetiikkatärppi

Ajattelinpa jakaa muutaman, tarkalleen ottaen 5 kosmetiikkatuotetta, joihin olen itse tällä hetkellä tykästynyt.

 

RAIKASTA IHON PUHDISTUSTA

LUMENE LÄHDE – 3 IN 1 MICELLAR PUHDISTUSVESI

Herkälle iholle sopiva tuote, joka puhdistaa meikin ja epäpuhaudet. Aivan ihana myös aamulla pyyhkäistä tällä kasvot, sillä tuntu iholla on raikas eikä tämän jälkeen edes tarvitse huuhdella kasvoja. Tykkään tosi paljon! 2 pienempää purkkia jo käyttäneenä, ostin viimeksi isomman putellin, sillä isompi on myös halvempi 🙂

MASKARAA RIPSIIN

MAYBELLINE PUSH UP ANGEL MASCARA

Nää ripsivärien nimet kuulostaa mun mielestä välillä vähän teineiltä, heh 😀 Enkä olisi uskonut jääväni tähän koukkuun, sillä olen ollut pitkään vannoutunut vedenkestävien ripsarien käyttäjä, ärsyttää kun mulla on herkästi vuotavat silmät esim. tuulessa ja en tahdo että ripsiväri yhtään suttaisi luomia. Ihastuin kuitenkin tähän harjaan todella, todella paljon ja pysyvyyskin on ihan ok. Pari kertaa on käynyt niin, että luomeen on silmien vuotaessa tarttunut pieni musta täplä ripsarista, mutta ei muuta kuin pari kertaa. Tällä harjalla kun löytyisi vielä vedenkestävä ripsari, saa vinkata jos tietää! Nimittäin erottelee ripset tosi hyvin!

HEHKUA KASVOIHIN X 2

LUMENE NORDIC LIGHT INSTANT ILLUMINIZER, VALOPISARAT ROSY DAWN

Ihanaa hehkua ja valoa kasvoille. Olin heti kiinnostunut tästä tuotesarjasta, kun Lumenelle nää tuli. Olikin kiva ylläri kun eräässä Bette Boxissa oli tämä tuote ja täähän putelli on ollut todella riittoisa, jos kaupassa miettii raskiiko ostaa. Tämä on tarkoitettu kulmaluulle ja poskille hehkua antamaan, mutta itse käytän yläluomella juuri tuohon kulmaluulle ja alaluomille peittävän voiteen päällä.

DERMOSIL HELEYTTÄVÄ PUUTERI 

Oi kuin karkkirasian avaisi, mielettömän kaunios ja houkuttelevan näköinen puuteri. Tätä käytän poskille hehkua antamaan. Hehkussa on pientä kimallusta mukana, mutta ei mitään bligbling glitteriä suinkaan vaan juuri ihanasti heleyttä!

PUNAA HUULIIN

NYX OMBRE LIP DUO

Nyxin huulipunia on monet kehuneet ja voi sitä värivalikoimaa mitä NYX:ltä löytyy, eihän siinä osaa päättää mitä halausi. Kehut ja värivalikoima sai mutkin kokeilemaan näitä punia ja oikeastaan tykkään vähän erikoisimmistakin huulimeikkauksista ja siksi päädyinkin juuri näihin NYX:n puniin. Näissä on toisessa päässä tummempi rajauskynä ja toisessa päässä sävyyn sopiva vaaleampi puna. Rajausta on tarkoitus laittaa varsinkin huulten kulmiin vähän leveämmältikin ja näillä kahdella eri sävyllä saa luotua ikäänkuin liukuvärjäyksen huuliin. Oon aivan ihastunut näihin! Ja pysyvyys näissä on hyvä, laitan vielä pohjalle NYX:n lip primeriä pohjustukseksi. Tuossa punien allaolevassa kuvassa mulla on tuo keskimmäinen väri huulilla eli ginger & nutmeg sävy.

Piia itseasiassa bloggasi tänään NYX:n Liquid suede punista ja kenties seuraava huulipunani onkin sellainen 😉


BETTE BOX

BetteBoxin oon ihan ite päättänyt tilata eli heidän kanssaan mulla ei ole mitään yhteistyötä, vaikken pahitteeksi sellaista pistäisikään 😀 Tilaan boxia, sillä sen kautta tulee kokeiltua uusia tuotteita ja tehtyä uusia hyviä löytöjä. Tänkin postauksen tuotteista osa on nimenomaan tullut tutuksi tuon boxin kautta. Joka boxi ei ole ollut aina paras mahdollinen mulle, mutta jokainen boxi on itsensä maksanut takaisin. Eilen juuri hain huhtikuun boxin ja tykkäsin vaikken vielä olekaan tuotteita testaillut!

Tsekkaa myös postaus hiustuotteista, Tukkataikoja ja tuotesuosituksia

Löytyikö näistä sulle tuttuja tuotteita tai saitko uusia vinkkejä?
Myös omat vinkit on tervetulleita 🙂

0 kommenttia

  1. Pauliina kirjoitti:

    Hei, sulla on kirjoituksessasi maininta ja kuva dermosilin heleyttävästä puuterista – ihana tuote munkin mielestä! Kunpa sitä saisi jostain lisää! Tiedätkö, mistä saisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.