Hae
Outi Karita

My Monday

Pitkästä aikaa vähän päivä postausta mun arjesta. Kuvailtua ei tullut kovin paljoa, mutta käytetään osaksi vähän vanhaakin kuvamateriaalia. Sain tähän postaukseen pitkästä aikaa idean oikeastaan siitä, kun snäppäilen FitFashioni snäpissä tämän viikon, löytyy tunnuksella fitfashionfi 😉

Klo 6.30 herätyskello soi ja jään notkumaan sänkyyn, ensin vähän torkkuen ja sitten selaillen kännykkää. Haluan nousta aina kaikessa rauhassa venyen ja vanuen. Kun nousen niin olenkin sitten hyvin pian yleensä jo virtaa täynnä 🙂

Klo 7.00 kömmin makuuhuoneen hämärästä pois ja ensin käyn kasvopesulla ja rasvailen nassun, tänään tuli notkuttua vähän liian pitkään. Sitten voikin alkaa aamupuuhiin. Juomalasiin kylmää vettä ja sinne sekaan tipahtaa c-vitamiiniporetabletti sekä teelusikallinen viherjauhetta, aamudrinkki valmis! Puuro keittymään, päätin tehdä puuron veden sijasta kauramaitoon, yleensä teen aina veteen, leseet oli loppu, harmi. Puuro saa pöhistä ja laitan myös lounasriisit keittymään toiseen kattilaan. Sitten puuhailenkin muita aamupuuhia kaikessa rauhassa. Laittaudun ja heitän ensimmäiset snäppitervehdykset FF:n snäppiseuraajille.

Klo 7.20 aamupala lautasella. Puuron sekaan eksyi myös raakakaakaota, macaa ja päälle itse tehtyä banaani-karviaisssosetta. NAM! Kuppi teetä myös ja olihan mulla veriappelsiinikin aamupalalla. Aamupalan jälkeen vitamiinit ja omegat nassuun. Tällä hetkellä purkista napsaistaan omegaa, monivitamiinia, biotiinia ja deetä. Yleensä istun aamupalallani vähän pidempään, mutta tänään tuli siellä sängyssä notkuttua vähän liian pitkään….

Klo 7.35 surauttelen vielä smoothien iltapäivän välipalaksi, katson eväät kasaan ja työkassiin kaiken tarvittavan. Käyn nopsaan petaamassa sängyn ja harjaamassa vielä hampaat. Ready to go!

Klo 7.50, vähän enemmänkin teen lähtöä. Onneksi on lyhyt työmatka, kävellen 3 minuuttia ja kasilta olen töissä.

Klo 8.00-16.00 töissä päiväkodissa lastentarhanopettajana. Meillä on maanantaisin aina leikkipäivä, mutta toki päivään kuuluu monelaisia tilanteita ja ohjattuja hetkiä, lasten leikeissä mukana oloa ym.

Klo 9.25 pääsen lyhyelle tauolle ja syön appelsiinin. Ai että, kun kaikki sitrushedelmät on tällä hetkellä hyviä!!!

Klo 12.00 lounasbreikki kun lapset on päässeet päivälevolle. Välillä syön lasten kanssa samaan aikaan, välillä lasten jälkeen, riippuen missä vuorossa olen. aina kuitenkin kulkee omat eväät matkassa. Villiriisiä ja salsakanaa nyt eväänä.

Klo 15.15 työn tiimellyksessä vetäisen nopeasti välipalana smoothien. Smoothiet on käteviä välipaloja töissä, kun ne voi hörppäistä siinä työn lomassa hyvin. Tällä kertaa smoothiessa oli banaania, mustikoita, vaniljaheraa, kauramaitoa ja loraus öljyä.

Klo 16.00 käppäillen kotiin ja kotona pieni sohva-somehetki 😀

Klo 16.45 alan kokkailemaan tomaattista jauhelihakastiketta, jonka kanssa kesäkurpitsaa pastan korvikkeena. Kesäkurpitsa vaan juustohöylällä siivuiksi ja keskusta pieniksi paloiksi. Paisto öljyssä ja vähän maustetta sekaan, HYVÄ LISUKE! Jauhelihakstike syntyy lähiruokaringistä ostetusta luomujauhelihasta, tomaatimurskasta, sipulista ja valkosipulista sekä mausteista.

Klo 17.15 syödään Riksan kanssa yhdessä ja pelataan erä Port Royal korttipeliä, Riku voittaa mut 😛

Klio 18.00 alan valmistautua jumppaohjaukseen lähtöön. Maanantaisin ohjailen Piukat Paikat kuntosalilla Kiinteät kurvit jumpan, joka on koko kropalle tunti, sekä lihaskuntoa että aerobista.

Klo 18.30-19.45 ohjaamassa tuota edellä mainittua jumppaa ja saan itsekin siinä samalla hyvän maanantaitreenin 🙂

Klo 20.00 suuntaan salilta kotiin. Salimatkat taittui autolla,välimatkaa on n. 5 km. Pian voisi varmaan siirtyä pyöräilemäänkin ainakin välillä tuota matkaa. Käyn kaupan kautta, koska aamulla oli unohtunut kauramaitopurkki pöydälle kiireissä enkä oikein tiennyt olisiko enää hyvää, pakko käydä ostamassa uusi purkki.

Klo 20.30 kotona, pikasuihku ja iltapalan tekoon. Riisikakkuja keitetyllä kanamunalla ja tomaatilla, vähän myös vesimeloonia, nekin on hyviä just nyt!

Klo 20.50 sohvalle iltapalan kanssa ja katsastamaan jakso Netflixistä How to get away with murder -sarjaa kultsin kainalossa. Alettiin katsoa tätä sarjaa kun kaikista seuraamistamme sarjoista odotettiin vain uutta kautta. Vähän tää on ehkä ns. teinisarja, mutta katotaan nyt kun on alotettu 😀

Klo 21.45 iltatoimille ja nukkumaan, zzzZZZzzz…

Näin pärähti täällä viikko käyntiin 🙂

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA!!!

0 kommenttia

  1. Hertta w kirjoitti:

    Kivoja kuvia! Ja tällaset päivä mun kanssa postaukset on muutenkin hauskoja ? Hyvää viikkoa sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *