Hae
Outi Karita

Tukkataikoja ja tuotesuosituksia

Kävin jo viikko sitten kampaajalla ja tukka saitaasuutta hehkua, vähän myös uutta twistiä. On kyllä huippua kun löytää itselleen sopivan kampaajan, me ollaan aina Kristan kanssa samalla aaltopituudella mun tukasta, ehkä kerran oon sen ylättänyt ajatuksillani. Useimmiten kuitenkin jos oon miettinyt jotain uudistustaniin Kristakin on ja joskus kun on tehty kampauksia, mm. mun hääkampaus niin Krista hoksaa heti mitä haluan. Niin ja siis käyn täällä Porissa Salon Ameliessa.

Tosiaan tällä kertaa laitettiin pariin kohtaan vähän vaalennusta ja siihen sitten vähän erilaista punaisen sävyä mitä muussa tukassa. Myös jo viimeksi kevennetty etuosa sai lisää kevennystä. Ikäänkuin olisi otsatukkaa vaikkei nyt ihan perusotsista tehty jasitten sivuja tosiaan edestä kevenneltiin hieman. Tykkään tosi paljon itse, tuli raikas ja keväinen tuulahdus hiuksiin 🙂

Mäoon myös melko tarkka, mitä tököttejä hiuksiini laitan, oikeastaan vain kampaamolaatuisia tuotteita. Yksi syy tähän on tioetysti hiusten hyvässä kunnossa pysyminen, toinen syy se, että olen laiska pesemään hiuksiani ja olen kokemuksesta huomannut, että laadukkailla tuotteilla sitä hiustenpesuväliä pystyy paremmin pitkittämään 😉

Bette Boxista tuli joskus Moroccanoil tuotesarjan hiusöljystä pieni näytepullo ja se oli aivan mielettömän ihana tuote. Tällä hetkellä mulla onkin tuosta tuotesarjasta shampoo ja hoitoaine, raaskein ostaa taannoin kun oli Sokoksella tarjouksessa setti. Nää on kyllä todella hyvät tuotteet!

Kuitenkaan hiusöljyä en raaskinut uutta putellia ostaakun näytepullo loppui hetki sitten. Öljy olikin sen verran hintavaa, kuten tuo tuotesarja normaalihinnoilla on. Nyt 3+1 päivillä öljy olisiollut kivassa alennuksessa, mutta juuripari viikkoa sitten ostin eri tuotesarjan hiusöljyn, joka sekin on oikein hyvä. Ostin Bonacure sarjasta öljyn, johon olen ollut myös hyvin tyytyväinen. Mulla latvat kaipaa kosteutusta ja tuohiusöljy on kyllä loistotuote!

Lämpösuojia käytän myös hiuksiini kun tukkaa suoristelen ja sitten hiuslakkana yksi kestosuosikki on lämpösuojan sisältävä Sebastianin Re-Shaper lakka. Samassa kuvassa myös yksi käyttämäni lämpösuoja, joka löytyy vessasta edelleen.

Löytyykö sulta ehdottomia hiustuote suosikkeja?
Itse jonkun verran kyllä vaihtelenkin.

Nuo musta otetut kuvat on muuten otettu mun uudella lelulla, Canonin järkkärillä ja vaikka vastaharjoitellaan järkkärin kaikkia ominaisuuksia niin vitsit kun kuvalaatu on eri!!! Varmasti siis jatkossa tulee entistä parempilaatuisia kuvia, toki toiset arjen räpsyt tulee edelleen kuvailtua kännyllä. Mä oon niin monta vuotta haaveillut kunnon järkkäristä ja vihdoin sen raaskein ostaa 😀

0 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Aivan mahtavat hiukset?Punainen väri sopii sulle tosi hyvin. Näytät pirteeltä ja hyvältä?

  2. Kaisa kirjoitti:

    Tosi hyvännäköiset hiukset. Mä oon myös käyttänyt jo monen vuoden ajan tuota Schwarzkopfin Bonacure hiusöljyä, johon oon ollut tosi tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.