Hae
Outi Karita

Ei pelkkiä ruokapäiväkirjoja!

Oon ollut nyt pari päivää flunssassa ja huilannut suureksi osaksi, tänään jo jaksan istahtaa blogin äärelle ja huomenna paluu töihin kahden saikkupäivän jälkeen. Ruokapäiväkirjoja olen melkein koko alkuvuoden tehnyt, lähes joka viikosta. Nuo koosteet ovat hyvin työläitä ja jotenkin hidastavat mun muuta bloggausta. Viime aikoina onkin tuntunut, että mun bloggaus on tätä nykyä pelkkiä ruokapäiväkirjoja vaikka ajatuksia ja ideoita olisi vaikka mihin. Nyt olenkin päättänyt etten enää tee ihan joka viikosta noita koosteita. Ei kuitenkaan huolta! Koosteista on tykätty sen verran paljon, että kuukausittain tulossa joko ainakin yksi viikokooste tai joku pienempi ruokapäiväkirja päivältä tai parilta, siihen pyrin nyt. Samalla rauhoitan osan viikoista muulle bloggaamiselle, koska aiheita ja ajatuksia olisi paljon!

Luvassa…

Huomenna tulossa reseptipostausta
Ensi viikolla päivä mun matkassa

Ajatuksia myös kosmetiikkavinkeistä, tukkapostauksesta, Tom of Finlandista, keittiökaapeista, pohdintaa kauneudesta ja sen merkityksestä ym.

Vaikka näitä ideoita ja ajatuksia onkin paljon, niin olisi kivakuulla myös,
MITÄ TE HALUAISITTE BLOGISTA LUKEA?!?

0 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Harmi koska ruokapäiväkirjat on parhaita. Muutenkin päiväkirjatyyliset postaukset on parhaita. En siis tarkoita, että pitäisi kertoa kaikkea elämästään.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Mutta kyllä siis ruokapäiväkirjoja edelleen on luvassa, ei vaan enää ihan jokapäivästä tai joka viikosta, mutta varmasti on tulossa, koska niistä selvästi tykätään 🙂
   Ja ensi viikolla tulossa päivä minuin kanssani postaus mun päivästä 😉

 2. Anna kirjoitti:

  Hyvältä kuulostaa ja kiitos kivasta blogista.
  Aurinkoista viikonloppua 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos!
   Sää on ollut harmaa, mutta mieli aurinkoinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.