Hae
Outi Karita

Huumorintajuinen Teräsnainen, 3+3 kehua itsestä

IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ!!!

Ihan jokaiselle!


 

Me naiset kehutaan itseämme aivan liian harvoin. Terve itserakkaus on ihan hyväksi, itseään pitää rakastaa ja arvostaa! Mun lähipiirissä en enää huomaa etteikö toiselle annettaisi kehuja, mutta joskus sekin on vaikeaa, kehua toista. Mitä jos nyt aloittaisin itsestäsi ja antaisit myös läheisillesi, työkavereillesi ja vaikka tuntemattomalle livenä tai somessa kehut?

Mä koen olevani otsikon mukainen huumorintajuinen supernainen! Tuo itseasiassa kyllä tuli hauskasta nimen rakentamisjulkaisusta naistenpäivän kunniaksi, mutta paikkansa ihan piti!

3 sisäistä kehua

Huumorintajuinen – kyllä! Mun huumori on usein vähän kaksimielistä ja joskus piruilevaakin. Oon myös lapsekas heittäytyjä ja miehen kanssa kutitussotaa käydään melkeinpä viikoittain ja juostaan toisiamme kiinni ja karkuun ympäri kämppää, joskus taas ystävien kanssa heitellään toisiamme herneillä 😀
Teräsnainen – ehdottomasti! Oon paljon kokenut ja rankkojakin juttuja. Viimeiset kolme vuottakaan ei ole tarjonneet pelkkiä ruusuja vaan välillä aika isojakin risuja. Kuitenkin kaikesta on selvitty ja selvitään entistäkin vahvempina. Tällä Teräsnaisella on myös aika moinen mies ja ihanat ystävät tukemassa kun omat supervoimat ei tahdo riittää ❤
Positiivinen – oikea ilopilleri! Juu, sellainen mä oon ja oon aina ollut!

3 ulkoista kehua

Nauravat silmät. Kun mä hymyilen niin silmätkin menee sikkuraan eikä silloin ienten ja ja ryppyjen näkyminen haittaa, sillä aidosti hymyilevä ihminen on musta aina kaunis!
Hiukset. Mulla on aikas pitkät ja paksut hiukset, joista tykkään valtaisasti.
Rinnat. Kehtaako tän sanoa, miks ei? Usein sanon tälläisiin kysymyksiin kapean vyötärön ja se onkin kiva se. Rinnat jää kuitenkin sanomatta kun on miettinyt voiko niitä nyt sanoa, mutta tänä naistenpäivänä sanon. Ne on just hyvän kokoiset ja kivan malliset mun kroppaan ?

Uskalla säkin kehua itseäsi!

Minkä Naistenpäivä nimen sä saat?
Mitkä sun kehut itsellesi on?

Ja nyt kun olet itsesi kehunut, niin anna palaa kehut muillekin, niin naisille kuin miehillekin ?

0 kommenttia

 1. Maare kirjoitti:

  Mulla tuli Räiskyvä Voimapakkaus ja ekana naureskelin, että eipäs pitänytkään paikkansa, mutta hetken mietittyäni huomasin että juurikin sitä olen. 😀 Voimapakkaus joo, mutta myös räiskyvä kun melkoisen temperamenttinen taidan kuitenkin olla vaikka sitä ei heti haluaisikaan myöntää, tai joka tilanteessa. 🙂

 2. Marissa kirjoitti:

  Hehee, hauskaa! Oon siis voimakas valtiatar ???
  Ihanaa naistenpäivää huumorinkukkasten kasvatti, Outi ❤️

 3. Ninna kirjoitti:

  tää on paha, ei ole mitään kehuttavaa oikeasti. ei ainakaan mitään noista. ihanaa kun osaat kehua itseäsi! pidä siitä kiinni.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ninna, aivan varmasti susta löytyy kehuttavaa enemmän kuin uskotkaan, kaikista löytyy <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *