Hae
Outi Karita

Viikonloppuaamujen onnea

Oon ollut tänä viikonloppuna mielettömän energinen, herännyt tosi aikaisin, ottanut rennosti, lueskellut ja hääräillyt, ollut oikein kodin hengetär, hih!

Oon ennenkin kirjoitellut siitä, miten aamut on mun mielestä ihan parhautta ja viikonloppuaamut varsinkin, kun ei ole aikatauluja! On meillä tänäkin viikonloppuna ollut aikatauluja hieman, mutta ei lainkaan aamujen rauhaa häiriten. Heräilen usein viikonloppuisin ennen Rikua ja silloin lueskelen ja hääräilen kaikessa rauhassa itsekseen. Aamupalaan panostaa arkea enemmän ja viikonloppuisin nautin oikein jättikupillisen teetä! Riksan kanssa istutaan samaan aikaan aamupalla, mutta se on vähän hassu, lukee lehteä, jutellaan, joskus pelataan ja sitten se syö vasta joskus tunnin päästä puuronsa kun se on ihan kylmää, höpsö mies 😀 Mä taas asettelen kaiken kauniisti lauatselle ja kun oon about puolet puurosta syönyt niin lopun sötkötän sotkuksi ja jatkan syömistä 😀 Hassuja tapoja meillä jokaisella….


Tänä aamuna kodin on täyttänyt myös pullantuoksu, kun leivoin laskiaispullia aamutuimaan, samalla kun keittelin riisipuuroa pitkästä aikaa. Täytyyhän laskiaisena pullaa saada ja kerran vuodessa olen leiponut pullaa viime vuosina, niin siis laskiaisena. Pian pakataan pullat mukaan ja lähdetään kyläilemään. Ennen pullahetkeä ja kuumaa kaakaota kuitenkin viedän kummipoika ja siskonsa luistelemaan, jos vaan lumisateelta jäätä on näkyvillä, sitten menee ehkä lumisodaksi jos ei onnistu luistelu, tuleepa kunnon pullanälkä ja kaakaokin maistuu kahta paremmalta! 😀

IHANAA LASKIAISTA!

PS. Tänään vastailin kaikkiin viime postausten kommentteihin, pahoittelut, että joissakin kestänyt hieman liian kauan!

0 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Aamut on päivässä parasta , puuroineen ja muine touhuineen . 🙂
  Mutta viikonloppuaamut on vielä jotain parempaa 😀
  Minulla huomenna jatkuu työt loman jälkeen, kyllä maistuu taas arki ja ne ihanat arkiaamut ! Ja rutiinit.
  Ihanaa alkavaa viikkoa Outi l.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Niinhän ne on 🙂
   Ihanaa viikkoa myös sinne ja aurinkoista maaliskuun alkua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.