Hae
Outi Karita

Mikä on ollut lomassa parasta?

Viiteen päivään mahtuu yllättävän paljon rentoa puuhaa ilman suurempia aikataulutuksia! Tää loma on tehnyt kyllä tehtävänsa ja oon ihan superisti nauttinut!

Mulla on ollut tässä viiden päivän miniloma ja huomenna paluu arkeen ja päivätyöhön. Ihan täyttä lomaa ei siis ole ollut, eilen olin ohjailemassa yhden jumppatunnin ja tänään olen ollut esittelemässä Party Lite kutsuilla tuotteita.

Loma alkoi ihanasti lähes 10 tuntia kestävällä automatkalla, minkä kyllä palkitsi ihanat ihmiset ja puuhat määränpäässä! Matkasimme perjantaina Pohjois-Karjalaan, Kiteen Syrjäsalmelle Annan lapsuuden kotiin. Meitä oli siellä joukko ystävyksiä, vanhoja ja uusia tuttavuuksia. Oltiin vasta illalla perillä, mutta koko lauantai oli aikaa porukalla tehdä monenmoista kivaa ja olla vain toistemme seurassa. Sunnuntaina oli taas kotimatkan vuoro. Meidän viikonloppuun mahtui rentoa yhdessä oloa, leikkimielistä kisailua Syrjiksen selviytyjissä, karjalanpiirakkapajaa ja savusaunaa. Meillä oli superhauskaa ja haikeus iski kotimatkalla, kunpa näitä ympäri Suomea asuvia ystäviä voisi nähdä useamminkin ja oikein porukalla. Niin ja muuten itsetehdyt karjalanpiirakat olivat parhaita ikinä!!!! Kiitos Annalle, joka kutsui meidät ja ihanalla seuralle Marissalle, Petralle, Elinalle, Janinalle ja Terhille ja tottakai kaikille miekkossille, omalle erityiskiitos kun jaksoi ajella pitkät matkat!

Kaksi päivää olenkin saanut itsekseni viettää lomapäiviä ja ihanan rennot ja pääasiassa aikatauluttomat aamupäivät on nautiskeltu, hoidettu flunssaoloja suolahuoneella ja mm. lounastettu kaupungissa, mikä on harvinaista herkkua mulle. Kahta ystävää on ehtinyt treffaamaan ja olemaan ihan itsekseenkin.

Lomassa on ollut parasta…

Ystävät
Parisuhdeaika
Pitkät aamut
Aikatauluttomuus
Lounassalaatit
Kirjan lukeminen
Suolahuone
Suomimatkailu
Syrjiksen selviytyjät
Karjalanpiirakkapaja
Savusauna
Sunnuntaibrunssi
Tähtitaivas
Auringonpaiste
Inspiraatikokkailu

Sitten vain todisteet kehiin ja niitä on liuta 😀
Nyt hyvillä energioilla ja täynnä hyvää mieltä paluu arjen aherrukseen 🙂

Onko sulla ollut hiihto-/talvilomaa tai onko edessäpäin?
Miltä sun lomaan on kuulunut tai tulee kuulumaan?

Pst. Tsekkaa edellinen postaus
Ilo kasvaa liikkumalla, kohti tavoitetta!

0 kommenttia

 1. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Edelleen: niin parasta, että olitte – että olimme! <3 Vasta taas pitkästä aikaa kasvotusten tavatessa sen aina tajuaakin miten ikävä on ollut! Toivottavasti ensi kertaan ei mene ihan yhtä pitkään 🙂
  Huippua, että oot päässyt hyvin lomailun makuun myös Porin päässä! 🙂 <3 Terkut kotiin!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oltiin <3
   Toivottavasti pian taas päästään koolle porukalla! 🙂

 2. Rose kirjoitti:

  Tulipas hyvälle mielelle tästä postauksesta. Ihana yhteishenki huokuu kuvista ja touhuista. Muutamakin päivä saa ihmeitä aikaan kun antaa itselle luvan rentoutua.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiva kuulla, että tunnelmat välittyivät ja toivat hyvää mieltä ruudun toisellekin puolelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.