Hae
Outi Karita

Ilo kasvaa liikkumalla, kohti tavoitetta!

Keksi itsellesi tavoite. Pitääkö oikeasti sellainen olla?

Oon  jonkin verran asiaa viimeaikoina pohtinut, tarviiko aina olla jokin tavoite. Tavoitehan voi olla kuitenkin iso tai pieni, muutos tai pysyvyys. Ei sen tarvi olla aina johonkin tulevaan tähtäävä iso muutos tai asia. Elämässä hyvinvointi on musta aina tavoiteltava asia ja jos kokee ettei sen millään osa-alueella koe muutostarpeita  niin pelkkä pysyvyyskin voi olla tavoite. Kuitenkin aika usein jollain pienellä sitä saattaa saada entisestäänkin paremmaksi. Tavoite voi olla myös villasukkien kutominen tai kirjan lukeminen, ei sen kummempi.

Mä mietein aikani itselleni tavoitetta ja kerron pian miksi. Mä kekseinkin lopulta sen tavoitteen, oikea väläys, miksen heti keksinyt. Joskus pidin joka sunnuntai about tunnin mittaisen kehonhuoltotreenin, se oli säännöllinen tapani pitkään. Jostain syystä se vain jäi. Nyt mä otan sen takaisin ja seuranta tapahtuu #ilokiertoon hyväntekeväisyyskampanjan myötä. Kehonhuoltohetken ei tarvitse välttämättä olla juuri sunnuntaina, mutta sanotaan että viimeistään sunnuntaina eli viikoittain toistuva treeni.

Nyt, lue loppuun! Meillä FF:n bloggaajilla starttasi tällainen kampanja, johon ollaan valmiiksi mietitty hyväntekeväisyyskohteet ja myös lahjoittajat. Tarvitaan vain somejakoja kampanjan # merkinnöillä. Jokainen jaettu kuvaa määrittää lahjoitettavaa summaa, joten nyt mä haastan teidät mukaan tähän, ei mun kuvat yksinään tuu pottia vielä kasvattamaan tarpeeksi 😉

#ILOKIERTOON

#ILOKIERTOONPORI

Meillä Porissa tiimissä on minä ja Sonja ja me kerätään teidän avulla rahaa Syöpykät -lapsisyöpäpotilasperheiden kerho ja tällä hetkellä lajoittajaksi on lähtenyt Vehmasputki Oy 100 euron maksimilahjoituksella. Lahjoittajaksikin toki voi kampanjaan lähteä, mutta ennen kaikkea ainakin noita somejakoja tuomaan, joilla saadaan lahjoituspottia kerättyä! Syöpykät – lapsisyöpäpotilasperheiden kerho järjestää lapsille, vanhemmille, koko perheelle monipuolista virkistystoimintaa. Heidät nettisivut löydät täältä.

Mikä sun tavoite on?

Kun tavoittelet sitä ja kun saat sen täyteen, niin jaa instagarmissa kuva tägillä #ilokiertoonpori. 1 kuva tarkoittaa 1 euron lahjoitusta! Kampanja on jo käynnissä ja kestää aina toukokuunn loppuun. Kamppanjaan osallistuminen vaatii julkisen ig-tilin, jotta näämme jakojen määrän.

Tavoite voi olla liikuntaan, ruokaan, omaan aikaan, rauhoittumiseen, ulkoiluun, mihin tahansa harrastukseen, työhön, elämään liittyvä 🙂

Olethan mukana!?!?!?!?

Mukana on Porin lisäksi on Tampere, Jyväskylä, Helsinki ja Kotka. Ei ole väliä, missä asut itse. Voit valita siis viidestä kaupungista minkä haluat ja lahjoituskohteet, lahjoittajat ja lisätietoa löydät #ilokiertoon -facebook sivuilta. Sivut kannattaa klikata myös seurantaan ja kertoa kavereillekin. Jos haluat mukaan lahjoittajana ja niin tuolta facebook sivuilta löydät yhteystiedot!

Kommenttoboxi auki niin kommenteille kuin kysymyksillekin. Olen myös todella kiitollinen, jos painatte sydäntä tuolta postauksen alusta ja vaikka jakaisitte eteenpäin, jotta postauksella saadaan hyvä näkyvyys 😉

KIITOS!

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.