Hae
Outi Karita

Nyt saa tuulettaa

Nuo Elastisen sanat alkoi soimaan mun päässä eilen ja tuuletukselle oli syynsä!

Oon tehnyt nyt kolmatta vuotta sijaisena lastentarhanopettajan töitä. Mulla on vakkaripaikka Porin kaupungilla lastenhoitajana, mutta se paikka on ollut nyt sitten jäähyllä, kun oon tenyt opettajan töitä. Kyllä tässä on jo jonkin aikaa tiedetty, että se vakkari paikka opettajana on toteutumassa. Joulukuussa sain tietää, että päiväkodin johtaja on ehdottanut mun vakinaistamista opettajaksi päikyssä jossa nyt olen toista vuotta. Tammikuussa sain tietää, että täyttölupa on saatu ja eilen sain mustaa valkoisella sopimuksen eteeni. Nyt mä olen vakituisesti Päiväkoti Meijumäen lastentarhanopettaja!!!

Vaikka vakkaripaikka onkin ollut lastenhoitajana ja sikäli tieto että joku työpaikka on, niin kyllä tämä vaan jonkun kivenmurikan verran taas kevensi oloa. Nyt on varmuus ja pysyvyys. Mä oon ollut valmis asettumaan jo pikkuhiljaa yhteen päiväkotiin ja niin tykästynyt työhöni opettajana. Oon monta päiväkotia seilannut jo lastenhoitajana, kun toimein erityislasten parissa ja paikka vaihteli melkeinpä joka vuosi. Nyt opettajana ehtinyt olemaan kahdessa päiväkodissa tai oikeastaan kolmessa kun tän hetkinen työpaikkani muutti ja vaihtoi nimeäänkin. Oon nyt siis ihan kodin vieressä töissä, 3 minuutin kävelymatkan päässä tosi hyvien työkavereiden parissa ja ihanan johtajan alaisena.

NYT SAA TUULETTAA!!!

Mähän kirjoitin vuoden vaihtuessa, että tää vuosi on onnen vuosi. Tämä oli yksi onnenpotku josta sain henkistäkin voimaa ja se on tarpeeseen! Suunta tällä vuodella on oikea, tää valoi muhun uskoa ja voimaa siihen ajatukseen. Vaikka varmasti tähänkin vuoteen niitä alamäkiäkin saattaa mahtua, on jo mahtunutkin, niin niistä ponnistetaan! Muistutuksena myös heräsi yleisesti ajatus, että vaikka elämässä olisi mitä tahansa murhetta, niin sen ei tarvitse olla koko aikaa läsnä, vaan ilon hetkistä ja onnistumisistakin voi ja kuuluu nauttia kun niiden aika on!

”Vaikeet ajat väistyy kuitenkin, solmut aukee ajallaan
Tahon tai en se vanno niin että, elämä on aina aaltoliikettä
Hyväs pahas menee ylös alas, pohjalla käy ja baunssaa takas
se maanpintaan ja-lat palauttaa, vois valittaa mut se ei tuu auttaa
Ei muutaku hommiin taas nyt ku ponnistaa, pian tuuletan onnesta”

0 kommenttia

 1. Maare kirjoitti:

  Paljon onnea vakkaripaikasta! 🙂 Nyt kun luin että olet työskennellyt erityislasten parissa, niin tuli jotenkin semmonen olo että onni niille lapsille jotka ovat saaneet olla kanssasi, kun vaikutat niin symppikseltä ja positiiviselta, varmasti olet ollut hyvä työssäsi. Täällä samalla alalla ollut avustajan/ohjaajan tehtävissä ja kyllä se työ vaan vaatii tekijältänsä, vaikka onkin palkitsevaa kuten työskentely lasten parissa yleensä. Mukavaa loppuviikkoa! 🙂

 2. Rose kirjoitti:

  Paljon onnea vakkarityöpaikasta ja sun hiukset näyttää superhyviltä näissä kuvissa! Ihanaa viikonloppua! 🙂

 3. ulla kirjoitti:

  ONNEKSI OLKOON !!!
  Vakkarityö on nykyään onnenpotku. Itsekin samassa paikassa jo kymmenettä vuotta, ihanien työtovereiden kanssa, mitä voi enempiä vaatia 🙂
  Ja työmatka mullakin sen kolme minuuttia kävellen 😀 Siitä oikein nauttii.. En jaksais meinaan matkustaa jos milläkin kulkuneuvolla aamuisin. On ihana kun ei ole sidottu mihinkään esim linja-autojen aikatauluihin.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Ulla! 🙂
   Se on kyllä kiva, kun voi kävellä rauhassa töihin, ei ole sidoksissa julkisten aikatauluihin tai kun omaa autoakaan ei tarvi käyttää työmatkoihin, ihan superia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.