Hae
Outi Karita

Crossfitin maailmassa

Eilen oli ihan huikee päivä! Mua on jo monta vuotta kiinnostanut lähteä katsastamaan crossfit kisoja ja varsinkin kun ystävän mies välillä kisailee noissa skaboissa. Nyt mun ystävä päätti yllättää mut, ilmoitti pari viikkoa sitten, että varaa hänelle 4.2. koko päivä, aamusta aikaiseen lähdetään ja pitää varata evästä mukaan ja hyvät keuhkot huutamiselle. No, kyllähän mä hetken kuluttua osasin laskea yhteen 1+1, ystävän mies kun oli päässyt Winter war karsinnoista läpi. Seiskalta eilen aamulla mua tultiinkin sitten hakemaan ja kotiuduin kasin njälkeen illalla. Tää oli aivan ihana ylläri ja teki just hyvää tällainen irtiotto ystävän kanssa, niinkuin ystävälläni oli tarkoituskin! Lisäks sai lisää innokkaita kannustajia miehelleen 😉  This is what friends are for <3

Itsehän olen käynyt välillä crossfit circuit tunneilla ja tykkään ihan hulluna noista tunneista, harmi vaan etten ole pitkään aikaan päässyt noille tunneille. Täytyy sanoa, että jos crossfit olisi ollut näin tunnettua ja yleistä about 10 vuotta sitten niin olisin saattanut lajiin hurahtaa ihan täysillä. Mutta sen sijaan mä hurahdin fitnekseen eikä sekään huono juttu ollut, fitness ei ollut silloin vielä kovin tunnettua 😀 Enää en näe itseäni niin isosti panostamassa enää yhteen lajiin ajankäytön suhteen, mitä ajattelen tuolla täysillä hurahtamisella 😉

Laji antoi kyllä parastaan näissä skaboissa ja siis eilen mittelöi suomen parhaat Winter war kisoissa, joihin pääsee vain karsintojen kautta. Kovin paljoa en lajista tiedä, mutta opein taas viikonloppuna paljon uutta. Winter war oli todella hyvin järjestetty, kaikki toimi yleisön osalta moitteettomasti ja käsittääkseni myös kisaajien. Näihin kisoihin oltiin nähty paljon vaivaa ja panostettu huolella.

Yleishenki oli aivan mahtava tuolla. Kilapailijoita kannustettiin ihan kunnolla eikä vain niitä omia tuttuja vaan ihan jokaista! Ensimmäiset saivat hurjat aploodit koko yleisöltä ja viimeisiä aina kannustettiin loppuun niin yleisön kuin jo suorittaneiden kisaajienkin puolelta. Tsemppimeininki oli ihan käsin kosketeltavaa. Ystäväni mies veti hienosti, finaalipaikoille ei yltänyt, mutta täys kymppi kannustusjoukoilta ainoalle Porilaiselle tänä vuonna!

Crossfit on hyvin monipuolinen laji ja se monipuolisuus näkyi kilpailun lajivalinnoissakin. Siellä piti osata ja pystyä tekemään vähän kaikkea. Monipuolisuus ja itsensä haastaminen, tekniikoiden hiominen, jatkuva mahdollisuus kehittyä ja itsensä äärirajoille vieminen mua lajissa kiehtovatkin.

Muutamia näytteilleasettajia paikan päältä löytyi ja hyvä lounasravintola! Mua eniten kiinnostavin piste heti lounaan jälkeen oli Foodinin piste ja siellähän oli ihana Aino tottakai töissä! Oon halunnut pitkään jo testata Foodinin heraa ja nyt ostinkin sitten luomuheraa, jossa lisänä ainoastaan aitoa vaniljaa ja makeutuksena steviaa. Lisäks mukaan lähti katsomo- ja matkaevääksi raakasuklaakuorrutettuja inkiväärejä, aivan liian hyviä, muttei harmi kyllä estäneet flunssaa iskemästä. Kotiin herkkuhetkiin tuli ostettua raakasuklaata. Myös yhdestä pisteestä ostin miehelle tuliaisiksi (aion kyllä itekin käyttää) sellaisen tuplapallon selän hierontaan.

Tällä viikolla mun piti pitkästä aikaa mennä crossfit circuit tunnille, mutta olo oli todella vetämätön ja noh, tänään paukahtanutkin pikkuflunssa päälle… Saas nähdä pääsenko tulevalla viikollakaan…

Onko siellä Winter war:ssa paikalla olleita?
Tai crossfitista kiinnostuneita/siihen hurahtaneita?

0 kommenttia

  1. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

    Täällä tarvotaan niin syvässä crossdfit-suossa ettei täältä nousta ehkä koskaan 😀 Mä olen niin hurahtanut lajiin kuin vain voi olla! Harmi kun ei ehditty näkemään kisoissa 🙁

  2. Jemina kirjoitti:

    kiva postaus!! 🙂 meitsi alotti just vähän aika sitten crossfitin! niiiin jännää 🙂 <3
    Mun blogissa muutama välipalavinkki! 🙂 <3
    http://woundedlaughh.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.