Hae
Outi Karita

Tammikuun parhautta

Ajattelinpa koota postauksen täynnä positiivisuutta, mukavia muistoja ja hetkiä, piristäviä juttuja…
Mitä sulle jäi tammikuusta mieleen?

sdr

Kuinka lakanat voi tehdä onnelliseksi?

Tää satsaus kannatti, eikä ollut edes kovin kallis kun leimojaa keräämällä sai citymarketista halvemmalla. Puhtaisiin lakanoihin on ihana sujahtaa ja kyllä laaduissa on eroa. Nää kahisi ihanasti, tuntui kun hotellin lakanoissa olisi, mutta omissa… Monena iltana peiton alle sujahtaessa oikein ääneen tätä tunnetta hehkutin, ihan pöhköä ehkä… 😀

dav

Jumppaohjaajan flow ja treenaajan hyvä olo

Jumppaohjaukset rullanneet tosi mukavasti! Parasta palautetta on täysi sali ja samat jumppaajat viikosta toiseen, tähän kun päälle vielä heittää kehut mitä on annettu, niin kyllä se vaan hyvältä tuntuu!
Myös treenaaminen tuntunut todella hyvältä seä kotona että salilla ja täysin fiilispohjalta!

dav

Yhteiset lenkit ja ystävät

Ollaan Rikun kanssa lenkkeilty tosi paljon yhdessä, melkeinpä joka viikonloppu. Lisäks on seurana ollut välillä ystäväkin. Joskus nautin yksin lenkkeilystäkin, mutta kyllä se vaan kivaa yhdessäkin on!

Ystävieen kanssa yhteiset hetket ja maratonpuhelut ovat olleet mulle todella tärkeitä! <3

sdr

Aurinkoenergia

Taammikuussa on aikas paljon paistanut aurinko, ootteko huomaneet? Piristääkö se teitä samoin kun mua? Ei voi olla hymyilemättä ja fiilistelemättä auringolle ja se kutsuu uloskin!

sdr

Työni päiväkodissa ja 3 minuutin työmatka

Mun työpaikka on periaatteessa pysynyt samana, mutta silti vähän muuttunut. Päiväkoti muutti, kasvoi ja vaihtoi nimeä. Mulla on edelleen sama ryhmä ja samat työkaverit ryhmässä. Työmatka lyheni ihan hurjasti ja nyt kävelen töihin 3 minuttia!!!! Mä nautin ihan hurjasti työstäni! Yks iso työsuhde etu on muuten ulkoilma! Viime viikolla käytiin luistelemassakin ja sehän on ihan superkivaa, vaikkei sitä nyt työn merkeissä pääse itse kuin muutaman pyörähdyksen jäälle tekemään, mutta kylläs ekin jo tuo kivan fiiliksen!

dav

Kahvila- ja parisuhdehetket

Nää ei nyt liity tosiinsa ja samalla kuitenkin liittyy 😀 Kavilassa kun on tullut käytyä useamman kerran Riksan kanssa yhdessäkin tässä tammikuussa. Makulattet ja cappuchinot on niin mun herkkua ja tammikuussa on lattea enemmän maistunut cappuchino.

Riksan kanssa ollaan vietetty tosi paljon aikaa yhdesä, niin arkista aikaa kuin vähän arjesta irtautumistakin. Moniaa hyviä hetkiä ja yhdestä päivästä teinkin oman postauksensa ”Parisuhdepäivä tarpeeseen”. Kyllä siitä paarisuhteesta huoltakin täytyy pitää 😉

dav

Jaakko Halmetoja ja Hunks

Heh, miteskäs nämä liittyvät tosiinsa? No kummatkin sattui olemaan Porin Puuvillassa samana päivänä 😀
Jaakko piti todella hyvän ja mielenkiintoisen luennon hyvinvoinnista! Hunksit taas viihdytti muutoin 😉

dav
sdr

Teeilta kälyjeni kanssa

Eli Rikun veljien puolisoiden kesken 😀 istuttiin yhtä perjantai-iltaa kolmisi, höpöteltiin ja juotiin teetä <3

dav

Bloggaajamiitti Tampereella

Oltiin tammikuusa osa FF bloggajista koolla Tampereella Umpun luona. ihan huippukiva ilta ja monen näistä leideistä näin ekaa kertaa, myös Sonjan, jonka kanssa ajeltiin Porista yhdessä. Hassua, ettei olla Sonjankaan kanssa ennen trefattu, vaikka Porilaisia FF bloggaajia kumatkin ollaan. Tilanne korjattu nyt jaa varmasti nähdään toistekin 🙂

FB_IMG_1485635514722

Party Lite työssä ja kotona

”Pieni” lisäjobini rullaa myös melkoisen hyvin ja pientä menestystä on saatu ja huomiointiakin siitä. Rakastan itse tuoksuja ja kynttilän tunnelmaa ja se näkyy kyllä kodissammekin. Kuvan pöytä on kylläkin esittelypöytä kutsuilta, ei suinkaan olohuoneemme pöytä 😀

dav

Blogi

Tammikuussa on jotenkin lukijaliikenne ollut aktiivisempaa ja kommenttejakin tullut mukavasti. Musta on aina kiva kun saadana kommenttiboxissakin keskustelua tai ihan vaan palautetta että ollaan tykätty. Myös sydämella postauksen yläosassa voi ilmaista, että on tykännyt. Ruokapäiväkirjat ovat selvästi kiinnostaneet. Mikä muu kiinostaisi? Nyt saa jättä toiveitakin ja ainahan niitä saa jättä!!

Jätä itsestäsi merkki kommenttiboxiin omilla muistoilla, postaustoiveilla, ajatuksilla, kysymyksillä tai millä vaan 🙂 Paina myös sydäntä postauksen alussa aina jos siltä tuntuu 🙂

dav

HELMIKUU

Helmikuu starttaa huomenna ja tiedossa on kivoja suunnitelmia, mutta myös sattumille ja yllättäville hetkille niin arjessa kuin juhlassakin mahdollisuuksia!

”Hyvää tilaisuutta on vaikea huomata,
jos etsii vain onnenpotkuja.”

0 kommenttia

 1. S kirjoitti:

  Ihana postaus! 🙂 Kommentoin ekaa kertaa, mutta rakastan sun postauksia ja snappeja, varsinkin snapit on ihan arjen pelastajia. Sun snäpit tulee aina säästettyä viimeiseksi – mikä kertoo jo jotain. 😀

 2. lissu kirjoitti:

  Sinulla on aina niin mukavia ja hyväntuulisia postauksia 🙂 Sinulla on ollut kiva tammikuu. Minun tammikuun kohokohta oli kun käytiin miekkosen kanssa Kanarialla 1 viikon aurinko lomalla 🙂 <3 Ja todellakin olen myös huomannut tammikuun auringon täällä Suomessa 😉

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos lissu, Luin tän kommentin heti postausta seuraavana aamuna ja toit heti hymyn huulille kommentillasi 🙂
   Oi, Kanarian matka kuulostaa ihanalta!
   Ihanaa helmikuuta myös! ❤

 3. Hertta kirjoitti:

  Ihanan positiivinen postaus (taas kerran ?) Sun blogi on aina niin piristävä! Kivan kuuloinen tammikuu. Itselläni tammikuun parhaisiin hetkiin kuuluu poikaystävän ja kavereiden kanssa oleminen,hyvät treenit, uusien reseptien kokeileminen ja mukavat työkeikat (työskentelen lastenvahtina) Hyvää helmikuun alkua! ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Hertta!
   Oikein mukavan kuuloinen tammikuu ollut sullakin!
   Ihanaa helmikuuta myös! ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *